נודניקית

נודניקית

האם את יכולה להיות נודניקית אמיתית גם פנימה ולגרום לחיידקים לנדות אותך ממושבותיהם? עד לרומא הגיעה השמועה על חוליך אז תיכף פוצח בזמר על שפתיים להרים את מצב רוחך היי חזקה נודניקית כי סבא פיקולינו שיושב על הספסל ברומא מיד יחל לזמר לך את זמרו עם הרבה שמחה בעיניים בריאות בריאות בריאות

../images/Emo9.gif

סבא פיקולינו... אני אוהבת אותך
על גחוני זחלתי...מערס דווי... ללגום מסם החיים שמזגת פה לתוכי
סבא פיקולינו... סבא פיקולינו... ליבו זהב, וזמר על שפתיים, אם יש שמחה - אצלו היא בעיניים. ואצלי ב
עלית במצעד הפזמונים שלי...גבוה גבוה
יחי הנידוי

מיKה

New member
שאני?

כבר שולחת אליך את רחלי עם התיק הקטן והבלתי נראה...קוקוווווו רק בריאות מותק ומהר!!!

מיKה

New member
אוחחחחחחח

אל הבית באה גברתוצחקה כמו שלא צחקה הרבה זמן!
גם לך וגם לזו שלא צחקה

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

עף לי האדוויל מהנחיר השמאלי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
התיק הזה... אוי אוי אוי

R a c h e li

New member
יווווווווווווווווווווווווווווו

חולה
אז נשיקה.... תרגישי טוב נשמה , כאפרה , מתוקה, ומה עוד בשביל התשומי ????

יערית

New member
קוקולדה

מרמלדה קצת שפעת לא מושפעת מי יכול על קוקולדה? אפילו לא וירוס נודניק. חשב לו הוירוס הנודניק שמצא לו מצה אידיאל להרבות את ביציו קוקודלה מהסוג שלא מתיאש בקלות את הנודניק תסיר מעליה בקלי קלות. מוסר השכל לוירוס הנודניק המשופע: "לעולם אבל לעולם ,אל תחדור למקומות, שבהם יש יותר נודניקים ממך"! גם הקטנה שלי חולה, היא מתגברת הבוגרת.בריאות לך ולילדודס

לא!

איזה אחד איים עליי שאם לא דואג אני לך למתוק ורפואה...הוא מכסחת לי את הצורה של האמאמאמאמאשלללללללללללללללי...אז פ'יחדתי ובאתי תגידי לו את מרגישה טוב יותר.

N D R

New member
חי מהאויר?

לדעתי, במבחן חיידק נגד נדנק, הנדנק מנצח בגדול. החיסרון של הנדנק הוא גם היתרון שלו. נדנק נע במושבות קטנות יחסית המסוגלות לסגל לעצמן תנאי מחייה מהקשים ביותר. הנדנק מתמקם במקומות גבוהים בהם רמות החמצן אינן מספיקות לחיידק. בעוד החיידק מנסה לתקוף את הנדנק, הנדנק מתפזר בצורת חצי גורן תוך חשיפת הבטן הרכה לחיידק. החיידק כמעט תמיד נופל בפח וחודר פנימה להכות בבטן הרכה. הו אז סוגר הנדנק המעגל ומחזיק את החיידק למשך הזמן הנדרש בכדי שיחזיר נשמתו לבורא.

למעלה