נודדת...

no one0

New member
נודדת...

רע לי... נפשית... פיזית... ואני נודדת... מנסה להמשיך לנשום... יש כאן מישהו??? מקווה שעובר עליכם לילה הרבה יותר טוב משלי...

לאו דווקא

הנה אני כאן. במצב מאוד מוזר. במקום לשבת על כסא מול מחשב אני יושבת על מיטה שעכשיו ליד המחשב כדי שלא תרטב מהדליפה של הברז. אולי עוד אחזור לכתוב בהמשך.

היי לך.

עבר עליי לילה. אני מנסה לא לחשוב במונחים של טוב או רע. מצטערת שהרגשת רע. או שעדיין מרגישה. לפעמים יש רגעים שנראה שהכל מתמוטט, אבל זה לא נכון, ומקווה שיהיה לך את הכוח להפסיק זאת ולהתחיל לעבוד. למצוא את הדברים הטובים, ויש כל כך הרבה. ובכל אופן.. לפעמים רק לכתוב ולכתוב ולכתוב, בלי לחשוב, בלי להתחשב, מוציא כמה מהכאבים, משפר לפחות קצת את ההרגשה. אל תוותרי על לכתוב. במקום פרטי, אל תוותרי. אני.

בוקר טוב

אני לא יודעת למי הפנית את הדברים בהודעה הנ"ל אבל זה די מדבר אליי בכל אופן. אני לא יודעת מתי נרדמתי בלילה אבל נרדמתי. היה לי חלום מאוד מוזר בהתחלה: חלמתי שהייתי באיזה מקום שהיתה בו גבעה כזאת קטנה שעליה היו הרבה חיות מפוחלצות. הסיפור שלהן היה שהן ניסו להגן על חיות אחרות מפני יצורים משונים שתקפו אותן ולא הצליחו להגן ובסוף הרגו אותן ופיחלצו. היתה גם איזה תמונה של מעין ברווז אנושי שתפס קרבן, לא זוכרת אם בן אדם או חיה אחרת וגרם לאותו קרבן להראות בדיוק כמוהו. בהתחלה נוצרו לו רגליים כמו של אותו ברווז אנושי ואחר כך שאר הגוף בהדרגה. זה היה או זה או שאותו קרבן גם היה נהרג. חלום משונה ביותר. לאחרונה אני קוראת הרבה מדע בדיוני ופנטזיה אז כנראה אני מושפעת. התעוררתי בחמש וחצי ונרדמתי שוב. הפעם חלמתי חלום מציאותי יותר, שאני מחפשת דירה ו/או שותף. פגשתי גם איזה מועמד לשותפות שנראה לי נחמד כזה. זהו בעצם.

no one0

New member
לילה: ללא שינה.... מצב: גרוע...

אני לא ממש טובה בפתירת חלומות... אבל אני חייבת לציין שהחלום שלך נשמע די מעניין... מכירים את החלומות האלה, שאתם יודעים שאתם חולמים אבל לא מצליחים להתעורר, פשוט לא מצליחים לפתוח את העיניים???? שיהיה יום טוב לכולם...

כשאני יודעת שאני חולמת

בעצם אני חושבת שכבר סיפרתי כאן על חלום כזה שהיה לי שבו ידעתי שאני חולמת וניסיתי לעוף. כשאני יודעת שאני חולמת אני לא מנסה להתעורר אלא להמשיך את החלום ולנווט אותו בצורה שתהיה לי נעימה. למשל לנסות לעוף. אני זוכרת רק פעם אחת מזמן, כשהייתי ילדה היה לי חלום שאני מגיעה לשבט של קניבלים שכיתרו אותי וכוונו אליי כידונים עם חיצים מחודדים. הדרך היחידה להחלץ מהמצב היתה להתעורר מהחלום ובאמת התעוררתי. :)

גם אני חושבת שסיפרתי על מקרים כאלה

שישנתי, אך החלום היה מציאותי לגמרי (התחושה היתה שזה באמת קורה), שאני שוכבת משותקת ואחי הקטן מציק לי (קופץ עליי או משהו אחר) ואני לא מסוגלת לא לדבר, לא לפתוח עיניים, לא להזיז אף איבר, ואני מנסה להתעורר. אחרי כמה זמן תמיד התעוררתי וראיתי כמובן שזה רק חלום. בבנוסף, שהתעוררתי ואני לא מצליחה לפתוח את העיניים. זה קרה שאמא שלי העירה אותי ואני לא מצליחה לפתוח את העיניים ואני מתאמצת לפתוח אותם אבל הם כאילו דבוקות. בסוף הצלחתי באמת להתעורר.

חלום מסובך בשבילי:)

נראה לי שאני אוהבת את כל סגנונות הסרטים, אך בדיוני הכי פחות (למרות שיש כאלה שממש טובים). בכל אופן, זה נשמע.. בדיוני. :)

למעלה