נודדים...

נודדים...

כשאני חושבת אני סופרת 5 העברות דירה מאז גירושיי כשהתכולה הולכת וגדלה, ברוב הפעמים לבד וחלק עם שותף לא פעם גם קראתי כאן ושם על חברים שגם ארזו לא פעם את ביתם ואני שואלת זה מה שנגזר על הגרושים ? חיי נדידות ובתים רבים? (אומנם יש לי דירה אך קטנה ולא מספיקה) היום חזרתי שוב אל ביתי הקט רק לפני שלושה חודשים וכבר מתכננת למצוא דירה שתתאים לצרכינו מה יהיה? מתי נגיע לשלווה והנחלה?

ממש לא...

אצלי בגלל שהדירה קטנטנה והייתי חייבת את המרחב עבורי ולמען ילדיי אך רוב הגרושים גרים בשכירויות ומן הסתם נאלצים לנדות כך קרה גם איתי עברתי לדירה שהובטח לשנים לאחר שנתיים נאלצתי לקפל וככה מצאתי את עצמי עוברת מדירה לדירה כמעת כל שנתיים וקת יותר טרוף בלתי נקלט כמה אנרגיות וכספים בכל העברה

colgate

New member
מה זה קשור?

עברת מדירה לדירה בגלל נסיבות של לגור בשכירות, ולא בגלל שאת גרושה. גם נשואים ורווקים עוברים את אותם הסיוטים אם אין להם דירה בבעלותם. פשוט כתבת בהודעה שלך, שלפעמים עברת גם עם שותף, והמחיר של לעבור לגור עם שותף לחיים הוא שלפעמים השותפות היא לא לעד.

שנה שישית

השנה אני מתחילה את השנה השישית בדירה השכורה שבה אני גרה. וכן... אני גרושה. עכשיו... על איזה קשר/גורל את בדיוק מדברת?

על כך שאנו נאלצים לנדוד...

עקב הגירושים מאמינה שכמעט רובנו נאלצנו למכור דירה משותפת ולחיות בשכירויות על זה אני מדברת

jesie12

New member
ואצלי זו השנה הרביעית באותה דירה

זו הדירה השניה בס"הכ מאז שהתגרשתי כשהייתי נשואה נדדנו יותר..

ניתן מראש לנסות לחפש דירה

ל5 שנים למשל. מן הסתם אחד היתרונות בנישואים זה שמאחדים כוחות לקניית דירה. גרושים צריכים להסתדר עם חצי ...

זהו לא פעם הובטחה לי האפשרות הזו...

אך לאחר שנתיים חל שינוי אם מצידי או מצידם בקיצור כל זמן שזו לא דירה שלך אתה תחת שינויי ולעיתים קרובות

זה לא תמיד מספק...

יש לי דירה קטנטנה שבעצם גודלה מספיק רק כמחסן לרכוש שלי נאלצתי לארוז לפזר את הרוב כדי להכנס אליה שוב אז לא מספיק שיש לנו דירה רצוי שתהיה סבירה

deena

New member
7 שנים באותה דירה שרכשתי.

ושנה וחצי קודם לכן בדירה שכורה שנכנסתי אליה כשעזבתי את הבית. תיכף עוברת דירה שוב, בגלל שינוי נסיבות. כשהייתי רווקה עברתי דירה הרבה יותר. אולי צורך בלעבור דירה לעיתים תכופות נובע מאופי האדם שעובר (רצון לשינוי) או חוסר יכולת לתכנן לטווח ארוך (בגלל אופי/ בעיה כלכלית) או בגלל שאם שוכרים דירה לפעמים הבעלים של הדירה מחליט לעשות שינוי ביעוד הדירה או חוסר ידע באיך לסגור חוזה לתקופה ארוכה דיו. מה זה קשור בכלל לגירושין???

הקשר ...

שלבד קשה לרכוש דירה ולהשתקע וכשלבד נאלצים לנדוד עקב הנסיבות שהעלאת וכאן רובנו גרושים שנאלצים להתמודד עם התופעה של הנדידה כי אין לנו אפשרות לרכוש דירה אחת ודיי בלי שנאלץ לעזוב עקב מצב כלכלי או שהבעלים ישנו את החוזה וכו' זה הקשר

deena

New member
וזה שונה במה

מזוגות נשואים שיש להם בעיה כלכלית (או שלא מוכנים לקחת משכנתא שתרושש אותם כליל כי יש להם שכל) או מרווקים (כנ''ל)? בדיוק אותם בעיות (כלכליות)יתכנו וקיימים בכל סטטוס משפחתי. אין קשר.

r e d head

New member
מסכימה שזה שונה

לשני מפרנסים מבוגרים בבית יותר קל לקנות בית ולשלם משכנתא מאשר לאחד. לכן יש יותר גרושים בדירות שכורות, ובדירה שכורה יש פחות יציבות. נכון שזה קורה גם לרווקים או לכל מי שאין כסף לקנות דירה, אבל ההשואה קיימת.

deena

New member
את חושבת שזו תופעה

שמאפיינת בעיקרה גרושים? חולקת עלייך.

../images/Emo9.gif מאחר

ויותר מעשור וחצי שלא החלפתי בית למעט הרחבות ושפצורים בו... היגיע הזמן!
לה לה להלהלההה

my sunshine

New member
לא

זה לא בהכרח. במהלך נישואי עברתי 7 דירות, ולאחר גירושי 3 פעמים האם זה אומר לך שיצר הנדודים נגזר עלי מעצם גירושיי ? לגמרי לא. עפ"י מדד השנים, נדדתי יותר כנשואה מאשר כגרושה. אולי תחפשי עבודה כסוקרת ?

למעלה