משוטט בדרכים
New member
נוגע ../images/Emo89.gif לא נוגע
אהלן ומרחבא אנשים, כל יום, כל היום - יש מסביבנו מעגל כזה, בלתי נראה שמי שמספיק קרוב אלינו - אנחנו נותנים לו לחדור אליו. המרווח האישי שלנו. במקומות הומי אדם - כמו מעלית או בשוק, אנחנו מוותרים ומרגישים קצת לא בנוח להכניס אלינו אנשים קרוב קרוב. יש אנשים שאוהבים שאחרים נוגעים בהם (בעיקר
) - אם זה טפיחות או נשיקות או נגיעות בכתף. אנחנו חיים במזרח התיכון ובניגוד מקומות אחרים - פה זה נהוג וקורה הרבה. ויש כאלה שקשה להם יותר או שנותנים רק לאנשים קרובים לגעת בהם או רק בסיטואציות מסויימות. אני נמנה על האנשים שמאוד אוהבים לגעת ושנוגעים בהם. זה כיף - וזה מרגיש נוח - גם עם אנשים שאני לא מכיר, זרים מוחלטים. בטורקיה היחסים הקרובים האלה בין גברים נהוגים מאוד ושני גברים שנפגשים - ברוב המקרים נותנים את הלחי אחד לשני. היה מוזר להגיע לעבודה, לראות כמה כאלה שפעם אחרונה ראיתי לפני 3-4 שנים - ולקבל מהם נשיקה
. ואותו דבר כשנפרדים - האחוות גברים הזאת - כל כך נעימה וכיפית. וכל ה-
האלה מסביב...נהיה לי חם
. ואתם ? כמה אוהבים לגעת ושנוגעים בכם ? עד מתי אתם 'נותנים' ?
אהלן ומרחבא אנשים, כל יום, כל היום - יש מסביבנו מעגל כזה, בלתי נראה שמי שמספיק קרוב אלינו - אנחנו נותנים לו לחדור אליו. המרווח האישי שלנו. במקומות הומי אדם - כמו מעלית או בשוק, אנחנו מוותרים ומרגישים קצת לא בנוח להכניס אלינו אנשים קרוב קרוב. יש אנשים שאוהבים שאחרים נוגעים בהם (בעיקר