נוגעים לא נוגעים

softy

New member
נוגעים לא נוגעים

שוכבים עירומים חסרי נשימה נוגעים לא נוגעים, מביטים בערגה. שערך הפזור מונח על כתפייך נושק לך ברוך מחפש את שפתייך. קעקוע שעשית מזמן בישבן, נראה כתכשיט ביד של אומן. אומן שעיצב את גופך החטוב, זיעה שמשווה לך מראה רטוב. מגע שנגע מלאך בגופך, ניחוח נשאר באויר בלכתך. וקולך הוא קול ניגון של ממש בכל חושי אותך אני חש. שוכבים עירומים עושים אהבה הוא חוזר אל אישתו והיא אל ביתה.

Sודית

New member
געגעתי למילותיך....היפות....

אתה ואני בלי מילים, מבטים נגיעות שכאלה ברגעים אחרים נפשות מתרגשות בלי לדעת רק לגעת בכל המקומות בכל הסימטאות שרואים ולא רואים אתה ואני... סודית נוגעת לא נוגעת.

אני ME

New member
ואז עולה התהייה

ההייתה זו נגיעה נגע כוויה או שמא חותם של קעקוע בלב פנימה...

maxima

New member
סופטי .......אהבתי .........../images/Emo140.gif

הבט לי בעיניים חזק אותי חבק נפשי יוצאת אליך כל גופי זועק רוצה בך לגעת לחוש את חום גופך רוצה אותך לדעת גם בנפשך הושט ידך וגע בי ליטוף של אהבה מגע ידך נעם לי חמים רך קליל כאדוה הסמך גופך אלי גופי חבקני בשקיקה רוצה לחוש את כל כולך חתום בנשיקה

דניאלה1311

Active member
מנהל
נפעמת אני ממשיכה - אם מותר הוא חוזר אל אשתו והיא אל בני ביתה כל אחד שוכב במיטתו וחולם על מה שהיה המגע שנגע הלטיפה שלוטפה הזיעה שנושקה עד מתי יוכלו להפגש במסתרי החשכה כשהשקרים הפכו מעשה של שגרה הלב בוכה, הנשמה כאובה אבל מה הברירה שעמום וכליה?

maxima

New member
נפלא דניאלה.........

זוכרים את השיר של יהודית רביץ לבד על הגג שבתות וחגים............

מילים שנוגעות - ועוד שיר נפלא ששרה

יהודית רביץ - סליחות. "באת אלי את עיני לפקוח".........

נוגעים כן נוגעים

הם שוכבים עירומים נושמים נוגעים מביטים עורגים מתנשקים מלטפים מתפעלים מריחים אהבה עושים שותקים אין מילים הוא חוזר אל אישתו אל כור מחצבתו אל עולם ומלואו ששרוי הבטחון בו. והיא חוזרת לביתה אל אהבת משפחתה אל בעלה והילדים שאליה מתגעגעים ובלילה שניהם מהרהרים על נגיעותיהם ועל המפגשים ויותר הם לא יפגשו איש איש ישאר בעולמו הוא.

למעלה