נוגד חרדה טבעי

tingumi1

New member
נוגד חרדה טבעי

יש דבר כזה?

מלבד צמח ההיפרקום, כי שמעתי שהוא גורם לפצעונים, ואין לי צורך בעוד

רצוי משהו קבוע, אבל גם משהו נקודתי יועיל...

תודה!

0 אור 0

New member
נשימות ומדיטציה

הדרך הכי טובה ובלי להכניס לגוף חומרים כלשהם, היא תרגילי נשימה מרגיעים עם/בלי מדיטציה, דמיון מודרך או הילינג.
קל מאד ללמוד, זמין כל הזמן ומאד אפקטיבי.
מבחינת צמחים - יש צמחים כמו מליסה, לואיזה, קמומיל או פסיפלורה שאפקט ההרגעה שלהם פועל גם על חרדות, והם אפקטיביים מאד גם בחליטה.

tingumi1

New member
ואת חושבת שאפשר ללמוד לעשות את זה לבד?

ובקשר לצמחים, היכן קונים אותם?...

תודה:)

טאוֹ

New member
אני חושב שאפשר ללמוד לעשות את זה לבד

אבל לדעתי יותר אפקטיבי ללמוד את זה בקונטקסט רחב יותר - למשל, בתרגול טאי צ'י בקבוצה.
במהלך תרגול טאי צ'י - או צ'י קונג, או יוגה, או שיטות תנועה נוספות - את תלמדי נשימה, תנועה ויציבות באופן נכון יותר.
תרגול קבוע בקבוצה (נניח פעם בשבוע) לצד תרגול אישי בשאר הזמן במועדים שנוחים לך, יכול להפחית חרדה באופן כללי ולהועיל לך בדרכים נוספות.

האם לדעתך פעילות כזאת תתאים לך?

אפשר לבד במידה מסויימת. אבל מורה נכון נותן

השראה לתרגול ולהוויה, מתקן וגם נותן מוטיבציה.
הקבוצה נותנת אחדות ומעצימה את תחושת התרגול.
בתחילת הדרך כל הגורמים האלו מאוד חשובים.

0 אור 0

New member
לא ממש

יש טכניקות מאד מדוייקות ואפקטיביות של נשימות, של מדיטציות, של הילינג, של דמיון מודרך - מגוון רחב של טכניקות כאלו שמגיעות משיטות שונות של רפואה משלימה ודרכי התפתחות רוחנית.
על מנת ללמוד אותן, צריך להפגש עם מישהו שילמד אותך.
לפעמים מדובר במפגש חד פעמי, לפעמים סדנה או סדרת טיפולים - תלוי בטכניקה.
לגבי הצמחים: יש גם בבתי טבע, אבל הכי טוב לגדל בגינה (יש שתילים בכל משתלה) חוץ מהקמומיל שאני קונה פרחים מיובשים.

tingumi1

New member
שמתי לב להודעה רק עכשיו:)

אני בדיוק קוראת על זה, ונראה לי שאנסה...

תודה!:)

tingumi1

New member
תוד לכולכם,

אני חושבת שתרגול בקבוצה יפספס קצת משתי סיבות:

אני סטודנטית, בתקופה עמוסה מאוד, עובדת וכו', ואני חושבת שיהיה לי מאוד קשה למצוא זמן קבוע לזה, ואז במקום שזה יפחית חרדה ומתח, זה עלול להכניס אותי ללחץ של זמן.

דבר שני, אני משום מה מרגישה שבקבוצה אניי עלולה "לאבד את זה"...

תמיד יש לי מן פנטזיה שלא יהיו לי מחוייבויות, ואז אני אוכל "לטפל בעצמי", ובכל מה שמפריע לי (ויש הרבה...
). הלימודים בינתיים תופסים המון, ולהבדיל מהעבודה, מהם אין חופש כשמגיעים הביתה...

אני אנסה צמחי מרפא בינתיים...., ואולי אנסה גם לגדל אותם, האמת שזה נשמע מרגיע כשלעצמו

ומקווה שאולי בחופש הבא אקדיש לעצמי לזמן, כי זה באמת ללמוד כלי שיכול לעזור לי המון...

טאוֹ

New member
תודה שחזרת לעדכן

אני מקווה שבכל זאת תמצאי משהו, ולו קטן לכאורה, שמסייע לפוגג מעט את החרדות והמתח. כי גם אם נראה שכרגע "אין מקום להכניס אפילו סיכה" לסדר היום האינטנסיבי שלך, אותה סיכה אולי תוציא מעט אוויר מבלון החרדות והלחץ שלך ותאפשר לך להתמודד עם כל מה שמגיע בכל שאר הזמן באופן טוב יותר. לכן חשבתי על שיעור טאי צ'י, של כשעה וחצי פעם בשבוע. בכל מקרה מוזמנת לחזור ולעדכן מה שלומך במהלך התקופה עד החופשה הקרובה.

בהצלחה ותרגישי טוב.

0 אור 0

New member
חלק מהדברים שהצעתי לך לא לוקחים זמן

למשל , אם תלמידי באופן חד פעמי (פגישה-שתיים אישית או איזו סדנה שמתמקדת בנושא) נשימות מרגיעות או מדיטציה קצרה או אפילו רייקי (יש שמלמדים במסגרת סוף שבוע או קורס של 4-5 פגישות אחר הצהרים), אז יש לך כלי שאת יכולה ליישם בעצמך ובכל מקום וזמן פנוי.

Kobienergy

New member
נוגד חרדה טבעי תשובה

ערב טוב, לשאלתך
האם את מחפשת מוצר טבעי שיטפל נקודתית בהופעת סימפטומי החרדה?
או שאת מחפשת למגר את התופעה מהשורש?

באתר שלי כתבתי מאמר יפה בנושא פחדים וחרדות את מוזמנת לקרוא www.energy1.coi.co.il כמו כן הייתי ממליץ לך לאכול כל לילה לפני השינה במרווח של שעה לפני השינה דייסה משיבולת שועל,שיבולת שועל מכילה כמויות נאות של ויטמינים מקבוצת B אשר ביכולתם להשפיע ולהטיב עם מערכת העצבים ואיכות השינה ,אשר ביכולתם להפחית את סימני הדיכאון כמו כן חליטה של צמח הבבונג מאוד מרגיעה, נשימות סרעפתיות ביכולתם להפחית תסמינים של המערכת הפאראסימפטטית, בשאלתך חסרים מספר נתונים על מנת למקד את התשובה, רפואה שלמה

יעקב זרוק רופא טבעי
WWW.ENERGY1.COI.CO.IL

tingumi1

New member
עוד עדכון:)

אז מסתבר שאחותה של חברה שלי בדיוק סיימה קורס בדמיון מודרך (הכוונה היא קורס שבו היא לומדת לטפל באמצעות דמיון מודרך),והיא מחפשת מישהי לעשות עליה סטאז'!!:)
אז זאת תהיה אני:) וזה ממש משמח! זו גם מישהי מקסימה, גם מאוד קרוב אליי הביתה, וגם אני מאוד זקוקה לזה עכשיו...

שוב תודה לכולכם:)

טאוֹ

New member

תרגישי טוב, תמשיכי לחייך ותחזרי בבקשה לעדכן גם בהמשך.

למעלה