נואש למין

vg04285

New member
נואש למין

אני בן 25 בתול ואני ממש נואש למגע מיני ולאחרונה התחלתי להרגיש שגם לא אכפת לי שגבר יגע בי העיקר לקבל מגע מיני(לא בהרכח חדירה)
אני מאוד בטוח למיניות שלי (סטרייט)ואני חושב שזה מגיע מתוך נואשות לא מתוך העדפה מינית איך אני מוריד את זה מעצמי

אולי תחפש נערת ליווי שתפרוק לך את המתחים?

שמעתי פעם מחבר שלי נשוי שהיה מתוסכל אש מאשתו. יש כאלה ברמה גבוהה. לא מהרחוב. חלקן סטודנטיות כאלה שמקבלות בדירה שלהן, הכל נקי. עושים מקלחת יחד, מפנקות אותך.
אני הייתי הולך במקומך.
אף אחד לא צריך לדעת. אם אני זוכר זה עלה לו 200-250 שקלים לשעה.
לא זול אבל שווה לאור מה שאתה מרגיש.
אחרי שתשתחרר תתפנה לחפש בת זוג בלי לחץ.
אופצהי נוספת היא להתחבר לפורומים של סטוצים או חסרי ניסיון מיני. יש בתפוז את שניהם. פשוט לפרסם מודעה, לתאר את עצמך ולהצהיר שאתה מחפש את זו שתגאל אותך מבתוליך.
קח את העיצה הזו לחיים:
זה כמו מישהו שמחפש עבודה בתור מובטל שנה, לעומת מישהו שעובד ומחפש עבודה בלי לחץ. כל אחד משדר משהו אחר למראיין שיושב מולו.
אחד משדר נואשות, יסכים לכל עבודה בכל סכום, שני משדר רוגע. תקבל אותי טוב, לא תקבל, לא נורא, אני בינתיים עובד, עד לפעם הבאה.
תחשוב על זה.

vg04285

New member
סיבה

לא הייתי העיפרון הכי מחודדד בקלמר מבחינה חברתית דיי סבלתי מהצקות בתיכוןוזה מה שגרם לי סוג של לאבד אמון ורצון להיות בחברת אנשים
ודיי התבודדתי
למרות שבצבא זה דווקא השתנה אך נשארתי עם החוסר ביטחון באופן כללי

חוסר בטחון ב

אם כך אז עד מתי תרצה לגרור ולתת לחוסר הבטחון הזה לנהל לך את החיים?
במקום לחפש את פלסטר - שזה הנואשות כרגע למגע מיני, ממליצה בחום לטפל בפצע שיחלים כך שיהיה לך מספיק בטחון וכלים להשיג את מה שאתה רוצה ממקום של בחירה והנאה.

vg04285

New member
ניסיתי

אני מנסה כל פעם להתגבר על זה ולא מצליח וכל פעם אני מרגיש את הנואשות למין יותר מאשר לצורך לזוגיות כרגע
אז אני חושב כל פעם להיפטר מזה בהתחלה ואחכ להתפנות למשהו יותר רציני

Happytom

New member
אמנות הפיתוי

ענת צודקת, במקום לחפש פלסטר, תטפל בשורש הבעיה.
תחפש חומרים שקשורים לפיקאפ, לי זה שינה את החיים מקצה לקצה.

למעלה