נואשת

loveu30

New member
נואשת

רוצה לספר לכם מה שאני מרגישה, לפני כעשר שנים התאהבתי ברופא נשים שלי, הייתי אז בהריון עם בני, אפשר להגיד שזו היתה אהבה ממבט ראשון, כמובן הייתי נשואה, מצאתי את עצמי כל הזמן חושבת עליו ותוהה אם גם הוא מרגיש ככה כלפי, ידעתי שאין לכך שום סיכוי, רופא מכובד , יפה , חכם , שנינו נשואים, אני חושבת שידעתי להסתיר זאת היטב, בלב הייתי שרופה מאהבה. מה שהכי עצבן אותי שאין שום הגיון לאהבה הזו, יש פער גילאים ענק 20 שנה , הוא חילוני , אני דתיה ! כל ביקור חיכיתי בכליון עיניים פינטזתי, קיוויתי ציפיתי, אבל ידעתי שאין לזה סיכוי. סיימתי את ההריון, כעבור שלוש שנים נכנסתי להריון שוב, כל התקופה הזו אני כל הזמן מוצאת את עצמי חושבת עליו, לא הלכתי אליו מפני שידעתי שיהיה לי קשה. אני חיה כבר 10 שנים עם תחושה שאני אוהבת אדם אהבת נפש ! לא יכולה לממש, לא יכולה לעשות כלום, כי אני לא יודעת מה רגשותיו, אני אכולה מאש אהבה לדבר שאני בעצם לא יודעת על מה.. חושבת עליו המון , לפעמים אני חושבת איך אני חיה לצידו, ואני יודעת שהכל פנטזיה. היום אני גרושה, בלב שלי אני שרופה מאהבה, עזרו לי! האם אני מטורפת? אני עוד לא הרגשתי שאני מתאהבת באף אחד כמו בבן אדם הזה, מא אתם חושבים?

JudyWn

New member
לנואשת

אני חושבת שמה שקרה זה שנמשכת למישהו שהוא שונה ממה שאת מכירה בחיי היום היום - סוג של הרפתקה. פנטזיה לא ממומשת. נעים לך לפנטז על גבר אחר שנמצא ב"מקום" אחר בחיים שלו כי זה סוג של "בריחה" מהמציאות. אני חושבת שאת צריכה לקבל את העובדה שהקשר הזה לא אפשרי (אם הוא עדיין נשוי) ולעבור הלאה.ואם הוא פנוי? תהני

loveu30

New member
צודקת

אז למה אני עדיין נמשכת? אני יודעת שזה בכלל לא ראלי, אולי בדיוק כפי שאת אומרת בגלל שזה לא ראילי זה מדליק יותר. תודה!!

שאנל 25

New member
אמרת...

"...אני דתיה והוא חילוני." ופה טמון הענין.(לפי דעתי).את מרגישה אליו אהבה כזו עזה כי את מרגישה שזה הבנ"א "ראה אותך" הכי עמוק וחשוף שאפשר.משהו שבעולמך מאוד לא מקובל חוץ מלבעלך.זו לא אהבה!זה סתם,צאי מזה .חפשי מישהו שיאהב אותך באמת!

loveu30

New member
לא נראה לי

שבגלל זה, הוא לא הרופא היחיד שאני מכירה. ברור שאני צריכה לצאת מזה, אבל השאלה למה הוא תקוע לי במוח.

totis

New member
היי לך

תנסי לשים את הרגש בצד ולהתייחס רק לשכל .את מיד תגלי (לדעתי) את האמת שבתוכך.תגלי שיש הרבה ממה ששאנל אומרת ביחד עם הדברים של ג'ודי. כפי איך שזה נשמע עם הרקע הדתי זו לא אהבה.זו תשוקה.פנטזיה לא מישהו שתרצי לחלוק אתו את חייך. אם תקדישי לזה הרבה מחשבה נטולת רגש את תצאי מזה בקלות. בהצלחה ותעשי חיים

loveu30

New member
נכון טוטיס

זה לפעמים כיף להצמד לאיזו פנטזיה, אנסה להשתחרר אבל תודה לכן אתן נהדרות

תגובה קצת שונה..

לדעתי..אם אחרי כ"כ הרבה שנים את עדין מרגישה את מה שאת מרגישה...זה אולי קצת יותר ממשיכה או מתשוקה כי כאשר אחנו נמשכות למישהו..זה עובר..אחרי כמה זמן..ולא נשאר הגירושים שלך מבעלך זה כתוצאה מהאהבה שלך כלפי האחר?!בגלל זה התגרשתם? יש מצב שאת חיפשת מישהו אחר..שיאהב אותך באמת..שיתן לך תשומת לב יותר מינית ויותר פתוחה...ויכול להיות שזו באמת אהבה לדעתי...החיים קצרים!תבדקי אתזה אז מה אם את דתיה?!כיום יש מוסלמים ויהודים שמתחתנים!~יאללה עברנו למאה 21!!לדעתי אם הוא גם מרגיש כלפיך אותו דבר(את יכולה לבדוק את זה איכשהו..) אז למה לא לנסות להתעלות על כל המכשולים ופשוט לנסות להיות ביחד? קדימה..החיים קצרים..לוקחים סיכונים ואם הוא לא ירצה אז לפחות תדעי אתזה אחת ולתמיד ותוציאי אותו מהראש לחלוטין עדיף לנסות ולהתחרט ולהתגבר מאשר לא לנסות..ולהתחרט על זה שלא ניסת ולא לדעת מה קורה אבל.. אל תטפחי יותר מדי תקוות.....תרגיעי לפני שזה יהיה יותר מדי אבל תנסי..אין רע בזה בהצלחה ותעדכני מה קורה

אין לי נושא:)

אנחנו עדין יהודים!!! ודתיים..(חלקם) אתה נראה לי קצת יותר מידי בעולם האשליות.. מה זה עוד הפעם להתחתן יהודים ומוסלמים!??!?! ו"תת המודע" זאת פשוט המילה.. כל הדברים האלה .. התת מודע עובד עליהם.. אם תרצי באמת להוציא אותו מהראש שלך תצליחי ובגדול! וכמו שנאמר כאן .. תשקיעי בעצמך.. ובבנך.. תשאפי כוחות מהדברים הקטנים והמשמחים כל יום..וכמובן... תסמכי עליו....!!! אין עוד מלבדו!!!..(הקבה לא הרופא נשים חחח) המון בריאות ושמחת חיים ללא גבול...(לא טיפשות והוולות כן..) חש שבועות שמח!

יש לי נושא!

אז ככה קודם כל אני בת דבר שני אני לא חיה בעולם של אשליות...אני חיה בעולם שאני יודעת שאם אני רוצה משהו והוא באמת חשוב לי אז אני יכולה לעשות הכל כדי להגשימו מה הקשר לזה שכולם יהודים?!!?את זה הבנתי....ואין קשר...וממש לא כל העולם דתי...בלי לזלז כמובן.. יש מצב שתת מודע זו פשוט המילה...אבל היא לא יודעת את זה!למה שהיא לא תבדוק אתזה ותדע על בטוח? היא לא שכחה אחרי כל השנים האלו את הבחור...למה שהיא דווקא עכשיו תשכח!?למה שלא תנסה ואולי היא רק תבין ככה שאין מצב..והיא באמת תשכח!? כל אחד יש לו זכות לעשות מה שבא לו למען אהבה וכל זה..ואם הוא מעדיף יהדות מאשר אהבה זו בחירתו האישית. ואין לך זכות לקבוע מה זה טיפשי ומה זה הוולות וכל זה...זו זכותה וחובהתה האישית לדעת מה טיפשי ומה לא...ואם לותר על היהדות למען האהבה זה המעשה שהיא חושבת שהוא חכם היא צריכה לפעול למענו אף אחד לא יכול לשפוט אותה... ובכל אחד בדם שלו יש יהדות אבל לא כל אחד צריך להיות דתי! אני לא דתיה אבל אני יודעת שאני יהודיה ומאמינה באלוהים..אבל לא בתנך או יותר נכון להגיד בצרירוף דפים ישנים שמישהו מוזר כתב את כולם וגורם לנו להאמין במשהו שלא קיים... תפסיק לשפוט! אם אתה הית במקומה מעניין מה אתה הית עושה!

אוהבתת

New member
היי אישה!

קשה לתת עצה למישהי שרואה בבירור את מה שהיא מרגישה, מה שכן אני יכולה לנסות.... דבר ראשון את לא מטורפת .. בכלל!!! המשכת בחיים שלך... זה לא הפריע לך להמשיך, לחיות, לבנות את עצמך... אני חושבת שמה שהרגשת היה יותר גחמה.. משהו ש"אסור".. ואולי בגלל זה גם רצית אותו..(את רופא הנשים) המדהים הזה.. אחות יקרה.. שמעי לי.. צאי מזה ומהר! שום דבר שאת לא בתוכו או בטוחה בו לא יביא לך שום דבר טוב... אל תבזבזי ולו עוד דקה אחת במחשב על מה שמראש לא אפשרי... אני יודעת מה אני אומרת... אולי אני נשמעת חזקה.. אני ממש לא.. רק שמבינה דבר או שניים על לרצות מישהו בלתי אפשרי... 2 מילים!... צאי מזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וכמה שיותר מהר יותר טוב.. תשקיעי בעצמך.. ואז ירצו אותך..

למעלה