נואשת...!

יובל

New member
נואשת...!

אהלן!חשבתי לנסות את מזלי גם בפורום הזה,למרות שהשאלה שלי לא הכי קשורה בעולם-יש למישהו מושג איך משיגים עבודה בתור אופר? הכוונה לאחת שגרה בבית ואחראית על הילדים וכל המסביב.. כפי שהבנתם אני חיילת משוחררת, וממשששש נואשת לעבודה, לכן אפילו מוכנה "להקריב" את עצמי איזה שנה לטיפול בילדים ולעזוב את הבית(זה דווקא סבבה) בכל מקרה, חאלאס עם הבילבולי מוח, אם למישהו יש מושג, אשמח לשמוע.:)

היי,גם אני חיפשתי בזמנו ואת יכולה

לבדוק פה
ושיהיה לך בהצלחה

יובל

New member
תודה רבה!:)

שאלה קטנה-בסוף החלטת לרדת מהנושא? ואם כן, אז למה..?כמובן אם זה לא אישי וקשור לעבודה..

אמ..ירדתי מהנושא כי בדיוק התחלתי

ללמוד. ולמען האמת(אחרי שבוע וחצי של לימודים) כבר עניתי למודעה בעיתון שמשפחה ישראלית מחפשת אופר ו"דיברתי" איתם (במייל) וזה נשמע לי אחלה והכול אבל זה היה שכבר הייתי בזמן לימודים ואני מסיימת ללמוד רק בפברואר אז רק אז אני יכולה לחשוב על הקטע הזה של אופר בחו"ל.ות'אמת מקבלים פוּללל כסף. וזהו,מקווה שזה ייצא לפועל מתישהו. ואם היה לי את המייל שלהם הייתי שולחת לך אבל בדיוק לקחו לי את המחשב והכול נמחק

יובל

New member
אני דווקא חשבתי

על אופר בארץ..בחו"ל זה יותר מדי בשבילי:) פשוט אני לא מוצאת משפחה שרוצה רק טיפול בילדים..אני קצת עילגת בכל הנוגע למשק הבית:)

יש איזשהי חברה שעוסקת באופריות

בארץ,תבדקי בגוגל,לא זוכרת את שמה...אני חושבת שבחו"ל זה הרבה יותר נחמד וחוויתי מאוד...וחוץ מזה אופריות לא תמיד אמורות לעסוק במשק הבית

שריונר 7

New member
אם את גרה במרכז

אז ראיתי איזה 2 הצעות עבודה בעיתון למוכרות אם את מעוניינת.

יובל

New member
אני גרה באשדוד,

שזה נחשב עדיין המרכז..אשמח אם תפנה אותי לעיתון שבו הצעות העבודה תודה מראש:)

sandradee

New member
עוד מקום...

תכנסי לאתר הקיבוצים אני לא זוכרת בדיוק את הכתובת שם קיצר מחפשים שם מלא מלא מלא אופר בארץ בהצלחה

NightElf

New member
גם אני מאשדוד ../images/Emo13.gif ולעניינך...

פתחת עיתון לאחרונה? נניח ידיעות אחרונות, מעריב, כאן דרום, כל הדרום, משהו מהנ"ל? יש שמה מלא הצעות עבודה לאופר\ת.

יובל

New member
לנאור

ת'אמת, הרעיון של אופר עלה לי רק עכשיו לראש, אז לא הספקתי עדיין לבדוק בעיתונים, מה שכן אני מידי שבוע בודקת בקשר לעבודות ואין פשוט כלום! אפילו בריאיון האחרון ב"הום סנטר" רצו התחייבות לשנתיים לפחות! כאילו- מה הם מצפים? שאני אעשה שם קריירה? אבל לענייננו- תודה על העצה, אני אבדוק את זה..

NightElf

New member
שנתיים? ../images/Emo12.gif למה מה קרה? ../images/Emo3.gif

בקשר לאופר. יש לי את העיתון של סוף השבוע, ויש שמה מלא הצעות לאופר, וגם בעיתון של אמצע השבוע לא חסרות הצעות. רק שימי
! יש לי ידידה שעובדת בתור אופר, הכסף טוב יחסית, לעומת זה שלא צריך לשלם על אוכל, מים וכולי כי גרים בבית של המשפחה. אבל זה דומה קצת לצבא מבחינת שהיא נמצאת שם כל השבוע, ויוצאת חמשושים, ואין לעבודה הזאת שעות קבועות, כי בעלי הבית יכולים לומר לה מתי היא יכולה ללכת ומתי לא. היא לפעמים תצטרך להיות שמרטפית בערבים ולפעמים היא תהיה משוחררת. אז רק לחשוב טוב לפני שנכנסים לזה, למרות שאם אני לא אמצא עבודה במשך זמן רב, אולי אני גם אשקול את התחום הזה

יובל

New member
בהחלטטטטטט

אתה צודק 100%.זה בעצם אחד השיקולים המרכזיים שלי שמונע ממני ללכת על זה..אני מפחדת להרגיש חנוקה מדי. אבל אתה יודע איך זה- שהמינוס צועק הצילו, אין ברירה..:)

למעלה