נואשת

מ80מ

New member
נואשת

נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!! אני מחפשת עבודה כבר הרבה מאוד זמן.. הייתי בראיונות עבודה לשרות לקוחות ולא התקבלתי למרות שיש לי נסיון של 4 שנים בזה... בכל מקום עבודה צריך נסיון אפילו במלצרות... (עבדתי בקיטרינג אבל זה לא מספיק לבעלי המסעדות..)... אני נואשת...

היי נואשת--אני עד לפני חודש

דיי שמרתי אל הואפטימיות--אבל עכשיו אני ממש על סף שבירה--ממש מין דיכאון כזה--כל הפקסים, כל המיילים שאני שולחת--ואני מקבלת אולי 2 טלפונים--אחד זה בד"כ חברת השמה--שאני רשומה כבר בכמה חברות-- ממש מייאשששששששששששש---------------איך יוצאים מהתסבוכת הזאת??????? משכורת אחת(של הבעל) לא מספיקה לכלום כמעטטטטט-- אני מתחילה להבין קצת את האנשים שהתאבדו מתוך מצוקה כלכלית--- מובטלת כבר-7 חודשיםםםםםםםם

duvdevan058

New member
חחח...מה את מבינה?!!

את חושבת שיש לך את זה קשה? אני אספר לך את הסיפור שלי... גיל 23 בלי תעודת בגרות. בלי בגרות באף מקצוע. עבדתי בזמנו כמאבטח עבור מינימום. ואני באמת ידעתי מה זאת התאבדות!.. בכל מקרה כבר לא יכולתי להמשיך ככה.שנתיים וחצי לאחר מכן כבר הייתה תעודת בגרות אקסטרנית. ועכשיו אני לומד משפטים באוניברסיטת תל אביב.ואם אני יכול אז כל אחד יכול. איפה הייתי היום אם הייתי מכניס את האקדח לפה? מה הייתי משיג? העובדה שלא ויתרתי כשהיה לי כל כך קשה הופכת אותי למנצח..כי זכיתי בחיים.

למעלה