נואשת...

Angel lips

New member
בושם קניתי לו בעצמי, אוכל בשלתי לו

כל הזמן, והוא כבר היה ביב' כשניהיינו חברים היה מאוחר מידיי!

קראתי את ההודעה שלך על הידיד..

אני הייתי מסרסת אותו... למרות שלי יש עניין דומה עם האקס שלי הוא גר דלת לידי ואנחנו פשוט לא יכולים לנתק את הקשר... קרובים מדי אחד לשני והמאמות שלנו החברות הכי טובות... פשוט מפחיד וחולני.. במיוחד כשהן דנות על החתונה שלנו כשנפרדנו לפני יותר משנה!

AeroSlash

New member
חחחחחחחחח

בגלל זה אני לא מכירה להורים שלי את הידידים/חברים/קרובים/ידועים וסתם מכרים.. אמא שלי יודעת לתפור אז היא כבר מתחילה לתכנן איך השובל של שמלת כלולותי יראה...

גם מאמא שלי יודע לתפור..

אבל היא יכולה רק לחלום על לתפור לי שמלת כלולות... זה לא יקה ב10 שנים הקרובות ואני מתכוונת לזה!

AeroSlash

New member
אצלי זה לא יקרה בכלל...

מי יודע כמה זמן אני אבלה בחיפושים אחר הרוקר ארוך השיער שלי

AeroSlash

New member
שוב הדיכאון...

ז**נתם לי את השכל עם הפרצופים המדוכאים... :)

Angel lips

New member
חחחח אני התכוונתי לפריקי גירל

היא זו שתוקפת באין ספור שאלות! חחח... וואלה מתחנים אתכם!? ומה חושבעל זה החבר החדש? :)

../images/Emo41.gif אוקיי פרטים ../images/Emo41.gif

אממ יש לו יומולדת בעוד חודש... אבל בגלל שאני גרועה במתנות במיוחד של הרגע האחרון אני תמיד מתחילה לחפש ולחשוב חודש מראש ובסוף לא מגיעה לכלום! עכשיו אנחנו חודשיים ביחד.. בדיוק היום! הוא עולה לי"א מתאמן קבוע בחדר כושר... יש לו עבודה כסף לא חסר לו כך שכל מיני שטויות... אם בא לו הוא קונה לעצמו... הוא רומנטי חולה על רוק ועל שאנטי! ועליי
ואני לחלוטין חסרת דימיון ורומנטיקה... בדרך כלל הוא זה שדואג לדברים האלו!

the freaky girl

New member
אווווווווו.... מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

את רוצה שזו תהיה מתנה ששניכם תוכלו להינות ממנה? כי אז את יכולה לעשות לו ערב רומנטי ביחד, עם ארוחה שתבשלי לו (את יודעת לבשל?).. זה סתם משהו שפעם חברה שלי עשתה.. אולי תתני לו משהו מהלב שלך.. יעני, משהו מאד מושקע, שקשור לשניכם יחד, ובזה אולי תביעי איכשהו כמה את אוהבת אותו..
אקיצר, לא יודעת... אין לי מוזה עכשיו.. =\ תשאלי את הבנים, מה הם היו רוצים לקבל אם היו במקומו.. הרעיון הכי טוב שלי עד עכשיו..

Angel lips

New member
אמ.. אז את לא צריכה משהו יקר

אם יש לו כסף,אלה משהו מחמם תלב... ארוחה וזה זה נחמד, אבל לא בתור מתנה, עדין צריך לתתמתנה כלשהי! תקני שמנים אירוטיים וספר לעשות מסאז'ם ככה שנכם תהנו ותלמדו להכיר אחד את השני! לא יהיה לכם משעמם ובטוח נעים!

כן כסף זו לא הנקודה פה...

הוא לא מהאנשים שאוהבים מתנות יקרות... לבשל אני לא יודעת :( ויוצא שיומולדת שלו ... זה יומיים לפני שנהיה 3 חודשים ביחד! ואנחנו נהיה! כך שצריך לשלב משו... שמנים ארוטים זה גדול הוא חולה על שאנטי..

למעלה