נואשת נואשת..

קוקולה9

New member
נואשת נואשת..

היי אני בתחום השילוח והבלדרות מאז 1998 מלאה בידע ונסיון מלאה בבטחון עצמי אבל..... לא מתקדמת לאף מקום !! עבדתי 8 שנים בחברת בלדרות ענקית ועזבתי לאחר שילדתי את הבת שלי השניה הגעתי לחברתה מאוד קטנה ושם רכשתי עוד נסיון בתחום הים והאוויר- במרץ השנה עזבתי שם לאחר שנה ו 8 חודשים ועד עתה אני עובדת בחברה מאוד גדולה שכחתי לציין את התפקיד שלי העיקרי אשת מכירות !!! כל מקום שהייתי נגמרתי כל הזמן אני תקועה כאשת מכירות וזהו !!!! לא מתקדמת ואז יורדת לי כל המוטיבציה ומפטרים אותי..... כנראה שמיציתי כבר את מכירות השטח.. אתמול פוטרתי וידעתי שזה יקרה מסיבה אחת פשוטה כמו שהמעביד שלי אמר לי" את מאוד חיובית אבל את כבר גמורה ושוחקה מלדפוק על דלתות..." באמת שהוא עשה עימי חסד.... אבל עכשיו אני מודאגת לאן אני פונה עכשיו? אני כבר רוצה לנהל להניע ולהתקדם אך אין לי את הנסיון ואף אחד לא ייתן לי הזדמנות... אני נראית טוב מאוד מלאה בבטחון עצמי אבל שזה מגיע בהלמשיך הלאה אני תקועה!! יש לי עד 22.11 למצוא עבודה. אני רוצה לציין כי בכל המשרות שלי קיבלתי רכב ומשכורת טובה יחסית לממצוע במשק. לאן כדאי להמשיך ? יש לי שני בנות 7 ו 3 אז שעות מאוחרות לא כל כך רלוונטיות .... מאיפה מתחילים? בנוסף לפני כשנתיים לקחתי קורס של שנה בארגון והפקת אירועים תחום שאני מאוד מאוד מאוד רוצה לעסוק בו אשמח לעיצות טובות קרן

היכן התשוקה שלך?

שלום קולה9, אני מבינה שאת כרגע במצוקה שמשלבת שני מרכיבים מתנגשים: 1. את צריכה למצוא עבודה באופן מיידי. 2. את לא מעוניינת בעבודה שאותה קל לך למצוא כנראה (תחום הבלדרות/מכירות), ולא בטוחה מה כן עושה לך את זה. בין שני המרכיבים אני נוטה לנסות ולעבוד על הבעיה השניה - כי את כבר 10 שנים בעיסוק שאת לא מרוצה ממנו עד כדי כך שאת עושה אותו לא טוב ואפילו מפוטרת. אז חשוב למצוא היכן בכל זאת התשוקה שלך, החלומות שלך ומה יוכל להצית אותך מחדש לאורך זמן. מצד שני, צריך גם לקנות במכולת ב- 22.11 :) מה עושים? אם יש לך מספיק חסכונות כדי להמתין עוד קצת, הייתי ממליצה להיכנס לתהליך אימון אינטנסיבי וממוקד מטרה, בסופו את אמורה לצאת עם חלום מגובש וידיעה איך מגשימים אותו (זה בדרך כלל לוקח כשלושה חודשים, אבל לפעמים גם פחות). אם אין ברירה, אולי שווה לנסות ולמצוא משרה זמנית - עשי בה מה שאת יודעת היטב ותוך כדי עברי תהליך כדי להבין עם עצמך מה את באמת רוצה ואיך אפשר להשיג את זה. אמנם כתבת שאת "מאוד מאוד מאוד" רוצה לעסוק בהפקת אירועים. כמובן שמספר כזה של מאודים מחייב לבדוק את האפשרות הזו הכי ברצינות שאפשר (חברות השמה, עיתונים, אינטרנט ופניה יזומה לכל גוף שנראה לך מתאים, ולכל חבר שמכיר חבר שעובד במשהו דומה). בעיה אחת צפה - מניסיוני בתחום זה שעות מאוחרות הן בד"כ must, אבל אולי ניתן יהיה למצוא תפקיד דומה בתוך ארגון גדול מה שיאפשר שעות נוחות יותר. המשיכי לעדכן - והרבה בהצלחה, רימה גורן וצוות שמים

למעלה