נואשת מכאב

נואשת מכאב

זקוקה לתשובה אתמול התחלתי להזריק לי מנוגון 3 אמפולות וזה יצר אצלי נפיחות ואדמומיות מסביב להזרקה וגם נפיחות האם זה נורמלי? שיש נפיחות וכאב?בבקשה תשובה דחופה.

דנה121

New member
תסתכלי על ההוראות

אין לי ניסיון עם מונוגון, אבל זה קורה לי כל הזמן עם הצטרוטייד. אז בהתחלה קצת נבהלתי, ואחר כך הסתכלתי בהוראות של הזריקה, וכתוב שיש אפשרות לאדמומיות ועקצוצים וכו'. אז תסתכלי על ההוראות. ואם אומרים לך פה בפורום שזה נורמלי, אז על אחת כמה וכמה, שאין מקום לדאגה. לא נעים לא נורא.
דנה

למנוגון יש תגובה כזו

יש את הפטנט המעולה של פונג (פונג תשלחי לאודטה
) - אחרי ההזרקה להיכנס למקלחת ולעשות את האזור עם הטוש - עוזר פלאים. אני מזריקה בחלק העליון בירך ואז כמעט אין לי כאבים ואדמומיות - או שפשוט התרגלתי. אם זה ממש בלתי נסבל אפשר גם לשריר, אני יכולה לומר שבהזרקה לשריר אין את הכאבים האלו, אבל אם לא מוצאים את המקום המדויק זה יותר כואב. מה שלא יהיה , שיהייה לך המון בהצלחה ושלא תתרגלי למונוגון יותר מידי כי תצליחי במחזור הזה.

רחלה4

New member
הזרקות מנוגון

ליאל היחידה, מנסיוני כדאי לך להזריק מידי פעם בטוסיק/ירך (בשריר), ואז להרגיע את הרקמות בבטן. מאז, אני למדתי להזריק לעצמי בתחת, מול המראה כל יום בצד אחר.שווה.

פּוֹנְג

New member
נורמלי, לצערינו זה נורמלי...

אצלי, הדרך שמפחיתה את הנפיחות והכאב היא חימום האמפולות (בחזייה
) לפני, ואמבטיה חמה עם זרם מים חמים על מקום ההזרקה - אחרי. עד הלידה - זה יעבור

../images/Emo12.gifניסוי ותעיה

כמזריקת מנוגון ותיקה מצאתי, שיש איזורים שבהם נוצר הגירוי הלא סימפטי הזה. לעומת זאת, יש איזורים "חסינים". תלמדי את הגוף שלך בשיטת הניסוי והתעיה, ובכל מקרה, כדאי להחזיק בבית משחת "רסקיו רמדי". זה עוזר. בהצלחה!

מיכל25אב

New member
עוד 2 עצות להפחתת כאב

(ואני בהחלט זוכרת את הכאב...) לפני ההזרקה: תני כמה מכות(בעדינות) על האזור המיועד. שימי קובית קרח בדיוק איפה שאת מתכננת להזריק. לי זה כאב בכל מקום שניסיתי להזריק אבל השיטות לעיל קצת עזרו. בהצלחה

למעלה