יש לי המון תמונות של ג'סי----> לכל השותפות לאהבה שלי אליו... אז אני רוצה לשים אותם פה.. להראות כמה שהוא יפה ושכן , כן יש אנשים מושלמים בעולם.... אז מי שיודע/ת איך שמים תמונות בפורום אני אשמח לקבל הסבר... ועד אז..
דניאל שלום, פנייתך התקבלה בברכה. כרגע טרם נסגר עניין רכישת העונה השנייה של התכנית "סאמרלנד" ומועד שידורה. המשך צפיה מהנה. גלית אזרד מח' פניות הציבור HOT
אני רוצה שזה ייסגר ע-כ-ש-י-ווווו!! אני רוצה סאמרלנדד.... ונעבור לנושא אחד=>הפורום ריקק!! בגלל שכוולם הלכו לקומונה של ג'סי (שאני חייבת להודות שהיא מדהימהה!!) אבל יאללה.. צריך לעשות מש'ו כדי להעיר פהה.. אז תנו רעיונותת ונחזיר את כוולם!! אנחנו יכולים שגם פה תהיה תנועה וגם בקומונה.. וזה מה שנעשה!!
הפורום הגיע לשיא שפל חדש!!!!!!!!!!!1 הנה תמונת מצב!: -דבר אחד שטוב שילדים באים למרות שלא משדרים את הסדרה -תמשיכו להציף את יס הוט ראש 1 ומעריב בשאלות על סאמרלנד -עכשיו במיוחד שאין מנהלת אנחנו צריכים לעורר אותו להציע כל מיני דברים או אפילו לחקור לדעת דברים (לא רק על ג'סי) על השחקנים... תציעו דברים!! -אה ועוד דבר מה קורה עם המנהלים מי יודע איך מה מתי<? דיברו עם מישהו על זה!!! -תרשמו הצעות!! יחד נוכל לעורר את הפורום!!!