העיצות שנתנו לך מצויינות
אבל אני מניחה שבינך לבין הבת האווירה מאוד טעונה סביב הנושא הזה, אם ההנחה שלי נכונה, אז הייתי מנסה לערוך את הדיון הטעון הזה בעזרת מגשר. אם את תגידי לה שקשה לך שהיא מסתובבת בבית עם מכנסים כי זה מכניס רעיונות לאחים הקטנים, אז רוב הסיכויים שהיא לא תסכים איתך ותתקוף אותך וזה יהפוך לעוד מריבה בינכן, אני מניחה שדברים דומים כבר נאמרו בעבר ושזאת לא תהיה הפעם הראשונה שאת מבקשת ממנה את הבקשה הזאת. אם המצב הוא כזה והנושא כבר עלה והאווירה כבר טעונה, אז הייתי מחפשת מישהו ששני הצדדים מעריכים את דעתו. האיש הראשון שאת בטח חושבת עליו הוא הרב, אבל תחשבי לעומק על מישהו שיהיה אמון גם על בתך ולא רק עלייך... אולי דוד שהיא מאוד אוהבת או קרוב משפחה אחר, הייתי בתחילה מקיימת שיחה בין המבוגרים כדי לוודע שכולם מסכימים שזאת תהיה שיחת הרגעה ועיניין המיכנסיים יעלה באמת כבקשה שזכותה לסרב עליה. מאוד חשוב שבשיחה הזאת היא לא תרגיש שאתם מתאחדים נגדה והיא "מואשמת" על הבחירות שעשתה.
אני מאוד מעריכה אותך על זה שאת מקבלת אותה ואת ההחלטה שלה, ונותנת לה להמשיך לגור איתכם אחרי השינוי שעשתה, אני מניחה שזה לא קל, לא רק בגלל האחים הקטנים, אלא גם בגלל השכנים והקהילה מסביב שבטח לא מקבלת את זה בהבנה, אבל את צריכה לזכור שאם זה לא היה ככה, והיא הייתה עוזבת את הבית, כי בבית לא נותנים לה לחיות לפי הבחירות שלה, אם זה היה המצב אז יש סיכוי שהקשר בינכן היה מתנתק לגמרי והיא אף פעם לא הייתה חוזרת, זה שאתם מתייחסים בכבוד להחלטה שלה משאיר לה דרך חזרה.