נואשת... לעזרה...

נואשת... לעזרה...

היי. ככל הנראה אני סובלת משחלות פוליציסטיות, אני חודש שלישי על איקקלומין... החודש הזה לקחתי שלושה כדורי איקקלומין ושני כדורי גלוקופא'ז, עד היום, במעקבי הביוץ התוצאות היו ממש נמוכות.. האסטרדיול שלי היה 220 הגבוה ביותר... והפרוגסטרון 1.8 והנה החודש... אחח... החודש... חוששני שאני מתמלאת בצפיות שווא. פשוט ראיתי מספרים נורא גבוהים, קראתי עליהם מעט במדריך המלא לפריון וממה שהבנתי אני מתקרבת לביוץ... אני צודקת? אלה הערכים: אסטרדיול 460 פרוגסטרון 3.20 פרולקטין 260 אני קרובה???? יש למה לצפות??? אם אני מגיעה לביוץ... זה אומר שבעיותיי נפתרו ועכשיו אני צריכה כל חודש להגיע בצורה הזו לביוץ ולקוות להכנס להריון? או... שכאן רק מתחיל הסיפור??? כמה חמור המצב שלי??? ומה עושים אם אני רוצה מאד מאד להכנס להריון כבר החודש???? זה בסדר שהרופאה שלי עדיין לא שלחה אותי לאולטרסאונד אפילו פעם אחת? היא אמרה שאני עדיין לא הגבתי וחבל סתם לטרטר אותי... אני בוטחת בה... אבל אני רוצה להתקדם כבר הלאה... כדאי שאפסיק לקוות כל כך??? אבל אני לא מצליחה!!! מה עושים???????????

Gali1973

New member
היי לך...

מצב גרוע
אולי לא הבנתי, אבל לא הבנתי למה.... האם בגלל השחלות הפוליציסטיות ? כי אם כן-אז הסירי דאגה מליבך
גם אני עם פוליציסטית וכך עוד הרבה בנות פה בפורום וזו לא הסיבה שתמנע מאיתנו את ההריון המיוחל
אני זוכרת את התקופה הראשונה שלי פה בפורום, עד כמה הייתי לחוצה ולימור1975 קיבלה את פניי והרגיעה אותי (היום היא בשבוע 35 ואני ב-8...מדדה בעקבותיה
). אני יכולה להגיד לך רק שאחת התופעות של השחלות הפוליציסטיות הוא חוסר איזון הורמונלי המשפיע על הביוץ-דבר שמתוקן בנקל באופן תרופתי. לרצות הריון זה דבר בריא וטוב, רצון זה מחזק אותנו ועוזר לנו לצלוח תקופה של טיפולים סימפטיים יותר ופחותץ מאחלת לך תקופה קצרה. אני באופן אישי נקלטתי בהזרעה רביעית בתקופה עגומה מאוד של חיי (אם תדפדפי בהודעות שלי בחודשיים האחרונים-תביני). אחרי שכבר הספדתי את הטיפול וביקשתי מהרופא טפסים ל-IVF, הופיעו להם שני הפסים...
אז נותר לי לאחל לך רק בהצלחה

נתנאלה2

New member
קודם כל חשוב

להרגע! ולזכור שגם כשהכל בסדר, לוקח בסביבות 4 -5 חודשים להכנס להריון האם עשית בדיקות? e2430 עדיין לא מבשר ביוץ (אם אני לא טועה זקיק אחד בסביבות 700-800 קרוב לביוץ ), לדעתי חשוב מאוד לראות גם את הזקיקים ולדעת כמה יש? באיזה קצב הם גדלים? ולא רק לפי בדיקות הדם. האם הרופאה שלך מומחית לפריון? מקווה בשבילך שיצליח כבר החודש אבל לצערנו צריך לקחת גם את האפשרות השניה והלא ממש רצויה, שהרי אם זה היה תלוי בנו כולנו היינו מתחילות ישר לא?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. עלית הפרוגסטרון מעידה על כך שהזקיקים שלך התחילו להגיב ואת מתקרב לביוץ. בשלב הזה דוקא כן היה מתאים לעשות US כדי לדעת אם רירית הרחם תקינה. אני מסכימה עם הרופאה שלך שאין טעם לטרטר אותך כל עוד לא הגבת לאיקקלומין. מאחר ולרופאה אין US בקליניקה זה באמת טרטור. המצב שלך לא חמור, את סובלת משיבוש הורמונלי שמפריע לך לבייץ, ומטרת הכדורים שקיבלת היא לאפשר לך לבייץ. כמובן שיש צורך לוודא על ידי בדיקה שהזרע של בן הזוג תקין. מידע נוסף על PCO את יכולה לקרוא בקישורי פורום. אם הגעת לביוץ, זה אומר שכנראה נמצאה הנוסחה המתאימה לשכנע את השחלות שלך לבייץ, וככה ישרו לך ביוץ בכל חודש עד שתכנסי להריון. יחד עם זה חשוב לערוך מעקב בUS שכן לאיקקלומין יש נטיה לפגוע ברירית הרחם ועל ידי כך להפריע לכניסה להריון. אז נא לפנות לך את הלילות ולהשקיע באהבה בבן הזוג כי יוצא מזה ילד
. בהצלחה נועם

למעלה