נואשת לעזרה!!!

Adidori

New member
נואשת לעזרה!!!

אני בת 20 עברתי ניתוח טבעת לפני 4 שנים והורדתי 54 קילו משקלי עכשיו בערך 60 פתחתי את הטבעת אחרי שהיא הייתה סגורה המון זמן והתחלתי להרגיש ממש נפיחות בבטן ועלייה במשקל השתמשתי בלקסדין על מנת לרוקן את הבטן ועכשיו הכל התאזן יש לציין שבעבר היציאות שלי היו בערך 3- פעמים בשבוע והסתדרתי עם זה מעולה עכשיו אחרי שהפסקתי לקחת לסקדין (לקחתי שבועיים בערך לסירוגין) הבטן מאוד נפוחה לא הייתה יציאה כ5 ימים אז פניתי לרופא משפחה והוא הביא לי לבולק אני לוקחת והצואה מאוד רכה וכבר יומיים שאין כלום שוב.. מה לעשות? קראתי המון דברים כגון צניחת רחם והכל איך טפשר לברר אני רוצה פשוט לחזור לנורמה האם להפסיק את השימוש בלבולק? ולראות אולי זה יסתדר מעצמו? הבטן נפוחה מאוד למרות שאני כמעט ולא אוכלת

תגובה

עדי שלום רב,
לאחר שפתחת את הטבעת כנראה מערכת העיכול שלך יצאה מאיזון ולכן הנך חשה את התופעות האלה.
הייתי ממליצה לך לנסות בדרך טבעית לעודד פריסטלטיקה-תנועתיות ובכך לעודד יציאות תקינות.

תוסף פרוביוטיקה הנקרא מולטי בליון דופילוס מאוד יכול לעזור להחזיר את המערכת לאיזון.
לחיידקי מעיים טובים ישנה חשיבות רבה בטיפול בעצירות. בעצירות נגרם נזק רב לאוכלוסיית חיידקים חיונית זו, וקיים צורך לשקמה כדי להשלים את הטיפול ולהגיע לתוצאות ארוכות טווח. נוסחת מולטי ביליון דופילוס מפחיתה עצירות על ידי העלאת נפח הצואה ושיפור תנועתיות המעי.
הנחיות: 1–2 כמוסות ביום, עם הארוחות.

בנוסף הייתי ממליצה על אצת כלורלה אשר הינה אצת מים מתוקים, עתירה בסיבים ובחומרים תזונתיים, הפעילה בכל הקשור לבריאות מערכת העיכול ותהליכי הניקוי שלה. המרכיבים הקיימים בדופנות האצה ידועים גם ביכולתם לספוח רעלים ולעודד פריסטלטיקה תקינה. תנועת מעיים סדירה היא תנאי חשוב מאוד למניעת עצירות.
הנחיות: 3 כמוסות ביום, עם הארוחות.

שינוי תזונתי הוא אחד התנאים החשובים לאיזון של מערכת העיכול. צריכת תפריט צמחי, המכיל סיבים תזונתיים, ובעיקר סיבים בלתי מסיסים (ירקות ופֵרות, קטניות, אורז חום, דגנית מלאים ושיפון) מסייעת במניעת עצירות כרונית.
יש להרבות בשתיית מים (12–16 כוסות ביום).

בשביל לברר שלא נוצר נזק אנטומי כלשהו בגוף תצטרכי לפנות לרופא.

בברכת בריאות שלמה והצלחה,
אביבית צפריר
נטורופתית

Adidori

New member
אביבית -

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות ועל התשובה .. יצרתי קשר עם הרופא משפחה והייתי אצלו אתמול ישר אחרי שכתבתי את ההודעה , הוא הביא לי מיקרולט לשימוש חד פעמי אתמול, לפני השימוש הבטן הייתה עצומה ונפוחה ומאוד כואבת אחרי השימוש ירד חצי מהנפח שלה יש לציין שאני בקושי אוכלת וזה לא הגיוני שהיא כזו נפוחה ..
כל הדברים והתוספים שרשמת זה לא להיכנס למעגל של תלות בתכשירים? או שזה רק יכול להועיל אני לא יודעת כבר מה לעשות ..

תגובה

עדי שלום שוב,
תוספי תזונה שהמלצתי אליך אילו רכיבים טבעיים שלא גורמים לגוף לפתח תלות אלה רק שימוש בהם יסייע לך בתקופה הזאת.
פרוביוטיקה ואצת כלורלה רק יועילו לך לאיזון וניקוי מערכת העיכול.

בברכת בריאות שלמה,
אביבית צפריר

למעלה