נואשת לגבר בגבס ...

נואשת לגבר בגבס ...

ת"א לילה אני חוזרת הבייתה ברגל אחרי ששתיתי לי בננוצקה אחד מהברים האהובים עליי פתאום תאונה... רוכב אופנוע מנסה לתמרן ברגע האחרון על מנת לא לדרוס חתולה ... בום הוא מחליק עף על הכביש . אני דיי בהלם .. מרימה טלפון למד"א הם כבר בדרך .. אני ניגשת אליו .. הוא מחוסר הכרה.. לאחר מספר דקות קולות האמבולנס כבר נשמעים ברקע אין איש ברחוב . רק אני והוא .. האמבולנס מגיע מפנים אותו . אני עדיין בשוק .. הם שאלו אותו אם אני מכירה את הבחור אמרתי שכן משום מה ... עליתי לאמבולנס בלי לדעת מה אני עושה .. הגענו לאיכילוב יחסית שקט שם הדלתות נפתחות מוצאים אותו על המיטה במהירות אני בקושי הצלחתי לעקוב.. לאחר 5 מלבורו לייט כשאני עדיין לא מבינה איפה אני לעזזאל פתאום איזה רופא מתחיל להתקרב אליי .. הוא לא שאל אפילו מי אני הוא פשוט אמר שאיתי נפצע באורך קל יחסית יש לו מזל .. הוא מחוסר הכרה עדיין אבל הוא התעורר בקרוב . אין נזק מוחי כלשהו אבל יש לו שלושה שברים ברגל שמאל ושתיים ביד שמאל . הם חושבים לנתח אבל ישנה אפשרות לוותר על הניתוח אבל אז ההחלמה תיהיה איטית וארוכה ... הוא אמר שהם החליטו לא לנתח ועכשיו ברגעים אלה הוא בחדר הגבס ... איזה רופא מגבס אותו .. הוא אומר שאני חוכל לראות אותו עוד בערך 15 דקות והוא יהיה בחדר 20 באורטופדית ב' . לפתע הסטלה מתחילה קצת לרדת ואנ יקולטת לאט לאט איפה אני ... זה קרה כשאני במעלית לכיוון אורטפדית ב' הדלת נפתחת אני יוצאת הולכת לכיוון חדר 20 ועדיין אני לא מבינה מה לעזזאל אני עושה ..!!?? נכנסת לחדר מולי יש מיטה עם ווילון מסביבה אני מתקרבת מתחילה לפתוח את הווילון פתאום אני רואה את איתי.. גבר חתיך שיער קצוץ שטני בהיר שזוף בפנים .. עיניים עצומות .. זיפים .. עצמות לחיים בולטות מעט .. שפתיים עבות לאט לאט אני מורידה מבט אני רואה את יד ימינו מכוסה גבס תלויה באוויר רק האצבעות בחוץ מלוכלכות בלבן ממשיכה לרדת ... אני רואה את המפשעה שלו דרך החלוק של בית החולים ... בדיוק איפה שהביצים מתחילות התחיל הגבס .. הגבס היה ממש עבה לפחות 4-5 ס"מ .. בחיים לא ראיתי גבס כזה .. הגבס יורד על הרגל התלוייה ושוב רק האצבעות בחוץ... מכוסות בלבן לגמרי אני מסתכלת על הרגל השנייה ששכובת לה על המיטה .. כף הרגל יוצאת מהשמיכה מונחת לה בשקט .. ללא כל תנועה ..האצבעות הארוכות שלה זזות מדי פעם .. שאת הייתה אחת מהכפות רגליים היותר יפות שראיתי ... כל מה שעשיתי זה ישבתי וחיכתי שהוא התעורר...... ממממ... מה הייתי עושה לו ! כמו שהבנתם אני מתחרמנת מרגליים בגבס ! ואני מחפשת מישהו בגבס לטפל בו . מישהו חתיך .. רציני שנראה טוב.. אז אני יעל בת 24 מת"א וכמו שכבר אמרתי אני מחפשת מישהו בגבס ! בצורה נואשת אז בבקשה אם אתה בגבס תודיע לי ...

bugbuster

New member
../images/Emo142.gif אוייי... שלום למחפשת גבר

בגבס. בצורה שכתבת את זה, עצוםםםם עצוםםםם ממש! ברוכה הבאה ושנה טובה, ואנא שתפי בחוויות או בפנטזיות אחרי היציאה מבית החולים. אופפפפפפפפפפפ...

Big Gun

New member
יעל, האם זה תופס.....

גם אם סתם אשים לעצמי גבס ככה על כל הרגל

למעלה