נואל ו - the view

נואל ו - the view

Noel Gallagher is a huge fan of The View. The rocker thinks the Scottish group are brilliant and have the potential to be as big as Oasis because they have the same "spirit" as his band. He said: "They've got that spirit and that touch of the people. I love 'Same Jeans' and I love 'Superstar Tradesman' and 'Wasted Little DJs' too." Although Noel is full of praise for the young band he still hasn't listened to their debut album, 'Hats Off To The Buskers'. He admitted: "I've got their album at home but I've not listened to it yet." גם אני אוהבת אותם:p מאוד:p

YOasis

New member
איזה מחמאות הם קיבלו מנואל... שווה!

יפה להם! האמת שאני לא ממש מחבבת אותם, יש להם שירים חמודים אבל אני לא רואה מה מיוחד בהם. אולי כשהם קצת יגדלו יהיו להם דברים יותר מעניינים...

RoySupernova

New member
יפה..

שמעתי רק שיר אחד שלהם ברדיו, אין לי מושג איך קוראים לו אבל דווקא אהבתי.. עכשיו חסר להם שלא יגיבו חזרה ויגידו כמה הם סוגדים לנואל כל יום..

RoySupernova

New member
מעדכן את התגובה של עצמי

שמעתי את שלושת הסינגלים שלהם, ולדעתי יש בהחלט מה להתלהב מהם. זו כמובן לא רמה של אואזיס, אבל בסגנון ששולט היום באנגליה הם בהחלט מהלהקות הכי טובות ששמעתי, בשבילי אישית זה הם, ארקטיק מאנקיז וליברטינז ז"ל. אלה די היחידות ששמעתי וחיבבתי. כל השאר די זבל לדעתי. סתם עושות כאב ראש. 3 שירים מאוד חביבים ויפים, של להקה שיודעת לכתוב tunes כמו שצריך כמו שנואל אוהב להגיד, עם שילוב של סולואים שחסר במוזיקה של היום והרבה מקוריות ויופי. די מזכיר גם את ההיסטוריה של הרוק האנגלי הישן. אני לא קובע את העתיד שלהם כי משלושה שירים אי אפשר לקבוע כלום. אבל להגיד שהם לוקחים בהליכה את פרנץ פרדיננד דווקא כן בא לי להגיד. מעניין מה הם יעשו באלבום הבא כדי לשרוד את ההייפ סביבם..

sok777

New member
לא שמעתי אותם,

אבל אני אישית חושב שהסאונדים הטובים היום בבריטניה הם ללא ספק: ארקטיק מאנקיז, הליברטינז [היו, חבל שהתפרקו], קאסאביאן, פרנץ פרדיננד.. גם בלוק פארטי לא רעים בכלל.. [מעולים, אבל לא יודע אם בהכי מובילים]

LetThereBeLove

New member
הם נחמדים בסך הכל,

יש להם כמה שירים חמודים, אבל הם כאלה ילדים. סחטיין על המחמאות, לקבל כאלה מחמאות מנואל זה לא משהו רגיל.

למעלה