נואל או ליאם?

itzik 101

New member
נואל או ליאם?

בעודי מסתובב ביוטיוב, מחפש דברים חדשים הגעתי לליסן אפ מהאנפלגד בביצועו של נואל ושמעתי אותו בפעם המאה בגרסא הזאת והתרגשתי בפעם המאה וזה גרם לי לחשוב על כך שאני ממש מעדיף את הגרסאות של נואל לשירים על פני ליאם, לא שיש לי נגד ליאם משהו אבל הגעתי למסקנה שאין לו ממש רגש בשירים לעומת נואל שאצלו כל שיר מרגש לפעמים עד דמעות. אז השאלה הנדרשת מי אתם מעדיפים שר נואל או ליאם? וחשוב לציין שלא את השירים שכל אחד מהם שר אלא כל שיר של הלהקה

sok777

New member
ליאם

לא אוהב את הקטע הזה של "ליאם מיותר". אפילו אם ליאם שר היום עם פחות רגש והקול שלו פחות טוב משהיה פעם - עדיין הוא טוב. חצי אואזיסיות זה נואל, חצי אואזיסיות שניה זה ליאם. ויחד זה האחים גלאגר. בלעדי אחד מהם כל זה לא היה כ"כ אגדתי כמו שזה....... ליאם שר מדהים, יש שירים שיושבים בול עליו ויש שירים שמדהימים עם נואל. בשורה התחתונה - נואל יותר מרגש. ליאם יותר אואזיסי ורונקרולי.

itzik 101

New member
ממש לא כתבתי ליאם מיותר

גם אני מסכים שבלי ליאם אין אואזיס אבל השאלה שלי יותר בכיוון השורה התחתונה שלך איך אתם מעדיפים את אואזיס מרגשת או רוקנרולית? אבל ממש לא כתבתי או רמזתי שליאם מיותר

sok777

New member
אני יודע שלא אמרת,

יש אנשים כן.. דיברתי על העניין הזה. אני מעדיף את אואזיס רוקנרולית. נואל יירגש אותנו בקריירת סולו. שמע, זה אחלה מדי פעם גירסאות אקוסטיות או שירים מרגשים, אבל זה לא צריך להיות המאפיין העיקרי, הזרם הראשי או איך שלא תקרא לזה.

ברור שליאם

גבר ליאם הוא המנוע של אואזיס ולפי דעתי הסולן הכי טוב בעולם נואל הוא מוכשר בכתיבה אבל בקול אין מה להשוות ליאם לא רואה אותו ליאם שר מתוך הנשמה גורם לך להרגיש מזה רוקנרול מזה לתת בראש

shmuelr

New member
LIAM SOO FOOKIN' LIAM

דווקא את השיר הזה, שהכי מתלבש על ליאם... הם עשו צעד אדיר בליסטן אפ שהכניסו את הגיטרה בס עם הליין שירה של ליאם בהקלטה המקורית, וזה פשוט מ ד ה י ם !!!! כל כך עוצמתי שזה הורג אותי. אמרתי זאת פעם ואומר שוב, לליאם יש את הקול האידיאלי.. מתקתק עם מעט חספוס. מדהים. אין אפשרות להשוות את נואל בעיקר לא בשנים הראשונות של הלהקה.

YOasis

New member
לא יכולתי להגיד את זה טוב יותר

הקול של ליאם ב listen up במיטבו, והוא נתן ביצוע מרגש ועוצמתי. זה בין הביצועים הכי יפים שלו לשירים של אואזיס. ונכון נואל יודע לרגש כשהוא שר, והוא שר מדהים. אבל אין על ליסטן אפ המקורי מDM...

AmiTrigger

New member
נואל נואל נואל נואל

שמעו, עם כל הכבוד לשירים לליאם, אף אחד לא היה שומע על אואזיס ללא הלחנים האדירים של נואל. לליאם אכן יש יכולות ווקליות נהדרות ואואזיס לא היו נשמעים כמו אואזיס בלעדיו, אבל שימו לב שאת השיר המפורסם ביותר של הלהקה (וונדרוול) שר נואל. גם את דונת לוק באק אין אנגר שהוא אחד המפורסמים ביותר.

יש לך טעות רצינית

אם תאזין לשיר וונדרוול המקורי אז תראה שליאם שר אותו נואל רק חידש אותו עשרות פעמים בכל מיני הופעות ולפי דעתי ליאם שר אותו יפה יותר חוץ מזה הוא לא הכי טוב שלהם לגבי דונט לוק בק אין אנגר אני חושב שזה שיר שממש תפור על נואל ויצא לו מדהים אבל בגדול ליאם לוקח ובגדול

למעלה