נהנתי במפגש

ע ו פ ר ה

New member
תודה לרותי על האירוח הנפלא

ותודה לכל המשתתפים. לא ידעתי עד כמה יצירתיים האנשים שמשתתפים בפורום הזה, והיה כיף לפגוש אתכם. שמחה לקרוא שיצאתן מחוזקות. ומקווה שזה היה סיפתח למפגשים נוספים. אני יודעת שהיו אנשים שלא יכלו להגיע היום למרות שמאוד רצו. המפגש היום בהחלט יכול להיות פתח לעוד מפגשים כאלה. גם אני הולכת עם לב רחב ושמח. אני חושבת שהצליח לנו. באהבה עופרה

GMjoy

New member
../images/Emo140.gifתודה לרותי על האירוח הנהדר שלה

מאוד שמחתי סוף סוף להכיר את האנשים, שאיתם אני נמצא בפורום הזה! נהניתי מהמפגש, האווירה וגם הפעילות שעשינו! אני חושב שכל אחד מאיתנו אדם יצירתי בתוכו, וזאת גם שמצא את הדרך שלו להתפתח בעזרת אמונה וביטחון עצמי בחייו. אני מאחל לכולכם הרבה הצלחה בכל אשר אתם שואפים לקבל, ולהצליח בו! תודה רבה !

kikona126

New member
גם אני נהנתי ../images/Emo13.gif

תודה רבה למי שהגיע, ולרותי על המקום. לכל מי שלא הגיע, אל דאגה עוד יהיו פעמים נוספות

רותי 11

New member
גם אני מאוד נהניתי

היה לי כיף להכיר את כל מי שהגיע זה תמיד כיף לראות את הפנים אחרי השמות והניקים. באמת חברים מאוד יצירתיים כל אחד ואחד, והיה כיף נותן חשק לעוד ועוד מפגשים כאלה שבטח יהיו כל פעם מעניינים יותר ויותר.

mirijoy

New member
../images/Emo140.gifתודה לרותי, עופרה וכל משתתפי המפגש

נהנתי מאד, התרגשתי והתחברתי. גיא, תודה שהזמנת אותי. אוהבת מירי-ג'וי

GMjoy

New member
וואוו איזה כייף לראות אותך פה !!!

מירי, אני שמחתי מאוד להזמין אותך, וגם לפגוש אותך ולשבת כולנו יחד ! ברוכה הבאה לפורום

../images/Emo13.gifהיתה חוויה מאוד מיוחדת ביום זה..

...ביום רביעי. חוויה מאוד טובה ומשמעותית. מפגש פורום ראשון,שונה ומיוחד. לקח לי 3 ימים לחזור לפורום. שמח שלכולם היתה חוויה טובה,וכולם מרוצים. ובהחלט,יכול להיות עוד מפגשים בזמן (עתיד)
.

למעלה