נהייה לי חם בלב

fasulya

New member
נהייה לי חם בלב

שראיתי שיש פורום לתנועת מכבי צעיר כבוגר שהתחנך בתנועה והדריך כמובן ידוע לע כמה זה חשוב שיש עדיין תנועות נוער אשמח לדעת איזה סניפים עדיין פועלים ( לצערי הסניף שלי נסגר איך שסיימתי את השמינית) ומהם הפעולות והאירועים שיש לבוגרים כיום חזק ואמץ

idanshaf2

New member
ברוך הבא!!!

ברוך הבא חזרה הביתה :) מאיזה סניף אתה אם אפשר לדעת ובן כמה :) היום קיימים 19 סניפים בתנועה. אני בטוח שהחברה פה בפורום ישמחו לספר לך איש איש מאיזה סניף הוא ומה קורה היום בתנועה :)

fasulya

New member
סניף רחובות

הסניף שהכי הרבה פעמים זכה במגן איכות האוכל במחנה סוכות (ביער חרובית) אני כבר בן 32 ולצערי הסניף הזה סגור כבר בערך 12 שנה סניף שיצאו מתוכו כמה וכמה סלבס!!!ואנשי רוח!!!!

idanshaf2

New member
בהחלט סניף מעולה

במהלך השנים היו הרבה נסיונות לנסות להחיותו אולם זה לא יצא לפועל.. יש שם את גרעין הנח"ל שפועל בשכונת קריית משה..

fasulya

New member
בתקופתי גרעיני הנ"חל היו

כיסופים ומשגב עם לצערי הרב הצופים היו התנועה ששלטה ברחובות

hadita22

New member
=]

ברוך הבא=] אממ אני רביד, מסניף גדרה [א-י-מ-פ-ר-י-ה גחגח], שכבת חמישיות.. ואממ הפעולות והאירועים לבוגרים שיש בתנועה הולכים ככה [תקנו אותי אם החסרתי דבר כלשהו]: *מירוץ לפיד בוגרים *קורסי העשרה למיניהם *חלוץ מחנ"ק [זה גם נחשב לא?!] *ויסגל *פעולות בוגרים, ערבי הווי ועוד דברים שהם דיי סניפיים...

Rioter

New member
היי. ^^ ברוך הבא.

אני שיר, חמשושית מסניף ראשון-מערב ומדריכת ד'. רשימת סניפים שאני יודעת על קיומם (וזוכרת אותו
):
- ראשון לציון (מרכז העיר)
- ראשון מערב (במערב העיר..)
- נס ציונה
- גדרה
- חדרה
- נתניה
- פולג
- רמת עמידר
- כפר שמואל
- מכבים
- באר שבע
- ניל"י
- זכרון יעקב
- כרמי יוסף
- אור יהודה
- נעלה ---------- מידע על התנועה יש בויקיפדיה, ואם תלחץ כאן, כאן או כאן תוכל להגיע לעמוד המידע. יש שם הסברים ומידע על סיסמאות התנועה ודברותיה, עקרונות התנועה, מפעלי התנועה, מירוץ הלפיד, ההמנון ועוד סניפי התנועה (משם השלמתי כמה שלא זכרתי ברשימה.
) בקרוב (ממש בקרוב!) יעלה האתר הרשמי של התנועה, ואפשר למצוא אותו בכתובת הזאת: http://www.mtz.org.il/ (שוב, הוא עוד לא פעיל) מקווה שעזרתי.
שיר

היי,וברכה הבאה

אני שירלי וגם מסניף ראשל"צ מערב,מדריכת ז' רציתי להוסיף שיש גם עוד שני סניפים חדשים:אבן יהודה וחולדה

שלום.

ברוך הבא לפורום. :] אני נועה, שישית בסניף מכבי צעיר ראשון מערב (סניף יחסית חדש). נחמד לשמוע על בוגרים של סניפים אחרים..
יותר מחמם את הלב לדעת על אנשים כמוך, שהיו בתנועה. מה היה תפקידך בסניף במהלך כל השנים? אולי תספר על חוויות מיוחדות שעברת?
נשמח לשמוע.
האם כלים שקיבלת בתנועה, בתור בוגר או חניך, תרמו לך בהמשך? אם כן, אשמח לדעת באיזה אופן.
חזק ואמץ לך.

fasulya

New member
רוב השנים הדרכתי

התחלתי עם ד עברתי ל-ו וסיימתי עם שכבת ח והכנה לקורס מדריכים בשנה האחרונה שימשתי גם כמחסנאי ובונה פעולות לכל קבוצת המדריכים

SoulDancer

New member
שלום!

יש לי שאלה חוצפנית
אתה אולי בקשר עם עוד אנשים שהיו בוגרים בסניף בתקופתך? אולי נצליח לחדש את הסניף? שיתוף פעולה של ותיקים זה תמיד טוב.. [שכנוע של הורים וכאלה..] -אני יודעת שזה תהליך ארווך קשה ומסובך, אבל יש את הגרעין, יש את הותיקים ויש אותנו הבוגרים!!! [שכבר עזרנו בניסיונות לפתוח את מכבי ים, אז למה לא עכשיו?] בקיצור.. זה קרוב להמון סניפים כי זה במרכז [זה לא כמו חיפה וירושליים...] ולפי דעתי שווה לנסות שוב...- אגב אני יסמין שביעיסטית מנס ציונה=)

יאללה 9

New member
זה רעיון טוב=]

אבל וואו זה יהיה ממש קשה ובטח הרבה כסף ובלאגנים ועניינים. מצד שני, בשנה האחרונות קמו שלושה סניפים חדשים, והסניף שלנו קם לפני פחות משלוש שנים. כך שזה ממש לא בלתי אפשרי=] אגב אני עדי, חמשושית ממערב.

idanshaf2

New member
רעיון מצוין

למרות שעיקר הבעיה בדרך כלל היא שיתוף פעולה מצד העירייה שלא מוכנה להעביר תקציבים ל"עוד" תנועת נוער בעיר.. אבל אם יהיה לחץ מצד תושבים בעיר אני בטוח שראש העיר יחשוב פעמיים

היה סניף רחובות?../images/Emo9.gif

באמת אפשר אולי "להחיות" את הסניף
כמו שיסמין אמרה
ברוך הבא[?]
אני חן..חמשושית מנ"צ

למעלה