נהיגה עם מלווה....

aviGODFATHER

New member
נהיגה עם מלווה....

WOW! היום נהגתי לראשונה מאז שעברתי טסט ביום שני. ממש נהגתי בצורה מחורבנת!! אמנם האוטו שאני נוהג עליו (סיטרואן ברלינגו) שונה בגודל מהאוטו שלמדתי עליו (סקודה אוקטביה), והייתי עם נעליים לא ממש נוחות, וזה גם היה בחושך, אבל לא ציפיתי שאני אנהג כ"כ גרוע... עכשיו יותר מתמיד אני מבין את החיוב של המלווה (אבל תמיד חשבתי שזה מאוד חיובי שלא עוברים ממורה שיכול לבלום אותך בכל רגע לנסיעה עצמאית שרק אתה אחראי). אז לפני שאתם בוכים על זה שיש 3 חודשים מלווה תקראו את ההודעה הזאת (טוב בעצם כבר קראתם אותה, אז תקראו שוב
)

Krishi

New member
אל תדאג.. עם הזמן זה ישתפר...

אני מקווה מאוד.. בשבילך.. חח.. כל עוד תמשיך לשמור על החוקים (ועדיף על אלה שיש בטסט
)

גם לי זה היה ככה בערך

הצלחתי לנהוג טוב למראת התנאים. וגם התחלתי נסיעה כשהייתי בלחץ וצעקו עלי על איך שאמא שלי חנתה מול הדואר וחסמה שם (יצאתי מהדואר אחרי תשלום האגרה והחלפתי את אמא שלי). וגם הקלאץ' שחוק יותר מקלאץ' של מורה נהיגה. וגם להתרגל להאוטו והכל... זה היה ממש בלחץ. המלווה עזר לי מאוד בחודש הראשון. אולי קצת יותר. מעבר לזה זה רק סיוט וסתם מזיק וסתם זיוני שכל. זה טוב יש תקופה של 3 חודשים לאנשים שלא יוצא להם לנהוג הרבה. לי יצא לנהוג יחסית הרבה אז הייתי מוכן כבר בשלב יותר מוקדם של המלווה.

למעלה