נהיגה על אופנוע

s t y l e

New member
נהיגה על אופנוע

שלום, יש לי רשיון נהיגה רגיל, אני מעוניין להוציא רשיון על אופנוע... מישהו מכיר את הפרוצדורה? מחירים? כמה זמן? כמה שעורים?

מור~!

New member
במקרה הכינותי מראש!

עד לפני שבוע וקצת הייתי במצבך :) אתה הולך למשרדי מ.מ.ס.י, מוציא את הטופס הירוק הזה ואומר שאתה רוצה להוציא רישיון על אופנוע (500?). לא צריך להצטלם שוב. אם אין לך הרבה זמן רישיון, אתה צריך לעשות רק בדיקת ראייה שוב - בסביבות 40 ש"ח. כמה זמן? בין שבועיים לחודש, לפי מה שהנתי אחוז העוברים בטסט הראשון הוא די גבוה, אבל את זה כבר נראה ביום חמישי
צריך לעשות 18 שיעורים אם עדיין אין לך על 50 סמ"ק מבחן שליטה 190 ש"ח טסט - 240 ש"ח שיעור - 80 ש"ח כמובן שהמחירים משתנים ממקום למקום, אבל זה בערך בהתחלה נוסעים 2-3 סיבובים על הקטנוע המעפן הזה עם הפדלים חח אחרי זה במשך 3 שיעורים בערך על ה50 סמ"ק. לומדים לעשות "גלישה" (קשה, כי אין קלאץ') ולשלוט קצת בשמיניות וכאלו. אח"כ עושים את אותו הדבר על 125 סמ"ק. ובסוף!! מגיעים לרגע המיוחל שבו אתה מקבל את המפתח של ה500 (כולם לומדים על GS?
) ואתה מתחיל לאט לאט לחזור על הדברים, אחרי זה אתה לומד להעביר להילוך שני, לומד לאותת ולהסתכל בפניות ("המראות שוות לתחת") ואז מגיע השיעור יציאה שבו בעצם יוצאים בקבוצה של 3-4 תלמידים + מורה ויוצאים לכבישים האמיתיים :) 2 מטרות לשיעור היציאה הראשון: 1. לחזור בשלום 2. לתרגל העברת הילוכים מעל הילוך 2 וזהו בעיקרון... היום יש לי את היציאה הראשונה
בהצלחה!

s t y l e

New member
שיחקת אותה...

תשובה לעניין! המון תודה... רק שאלה נוספת... אין לי רשיון על 50 סמ"ק... יש אפשרות לעשות ישר על 500?

מור~!

New member
יאפ

השלבים למעלה הם בדיוק מה שאתה הולך לעבור ואל תיתן להם לדחוף לך יותר מדי שיעורים כפולים תעשה רק בהתחלה איזה 2 שיעורים כפולים ולפני הטסט כי תכלס זה סתם מעייף והידיים כואבות וחם רצח בחוץ

yairen

New member
כמה דברים...

1 כמה זמן יש לך רשיון על אוטו.. 2 יש ךף מוסג עם אחרי זה אתה יכוטל להרכיב מישהו ישר אוו שצריך זמן מסוים.. 3 בהצלחה!!!

yairen

New member
אז סבבה..

אני חושב שאני יכול להרכיב.. יש לי רשיון לאוטו חצי שנה... ולאופנוע שבוע..אבל לפי מה שאני מבין.. אני יכול כי יש לי רשיון ב יותר מחודשים...:) אני צודק?

למעלה