"נהיגה נכונה"

• פותח הנושא D122
  • פורסם בתאריך

D122

New member
"נהיגה נכונה"

המורה לנהיגה שלי הביא לי את התוכנה הזו. לי התוכנה נראית מאוד טובה ומובנת אבל אני מפחד שנגיד חסר שם איזשהו חומר שפתאום יופיע במבחן ואז חבל סתם להמר. השאלה שלי היא אם מישהו למד איתה פעם? ואם כן אז רק לפי התוכנה הזאת הצלחתם לעבור את התאוריה בקלות? ועוד שאלה-התשובות שיש שם למבחני דמה אלה תשובות שיהיו בדיוק במבחן האמיתי ככה שאם אני אדע את התשובות לכל המבחנים בתוכנה הזו אני בטוח אצליח בתאוריה? אשמח לשמוע הארות וביקורות על התוכנה הזו כדי שאני אדע על מה לשים לב... תודה

מתן1002

New member
3 חברים שלי

למדו עם התוכנה ושלושתם עברו תיאוריה ראשונה..

טאטעניו

New member
אני למדתי עם זה וזה חבלז .

דרך אגב דמורה נתן לך חינם. כי ממני הוא ביקש 50 שח

2 Mיכל

New member
אני קיבלתי בחינם, מורה של חברה

שלי נתן לה רק את החוברת ואמר שאם היא רוצה את הדיסק הוא עולה 50 ש"ח

D122

New member
ועוד משהו

יש שם בחלק האחרון פרק על מבנה הרכב. זה פשוט פרק ענק ומסבירים שם כל כך בפירוט ..צילנדר בוכנה מסנן אגן השמן מפלג ועוד הרבה כמו שאתם בטח יודעים ואני לא צריך לספר לכם ..קיצר פאק מה אני מוסכניק? צריך באמת לדעת את כל מה שיש בפרק הזה או שבדר"כ שואלים על משהו ספציפי ופשוט יותר מכל החירטוטים שם שבמילא אחרי המבחן אני אשכח את זה?

wil

New member
מבנה הרכב.

למיטב ידיעתי בתיאוריה כיום לא שואלים שאלות מכונאות על חלקים פנימיים במנוע, אבל בהחלט שואלים שאלות תפעול כמו "מה עושים כשנדלקת נורת חוסר לחץ שמן?" שאלות אמיתיות לדוגמא אני מניח שיש פה כאלו שעשו תיאוריה לא מזמן ויוכלו לפרט מזכרונם.

wil

New member
זה די בסיסי...

אם התלמיד עשה כמה שיעורי נהיגה סביר שהוא יענה על השאלה ללא קושי. מה שמגוחך הוא שגם תלמיד אוטומט יכול להישאל שאלה כזו

D122

New member
משהו לא ברור, בבקשה תעזרו

בתוכנה מוסבר שבצומת שבה נפגשים 4 כבישים, ואני רוצה לפנות שמאלה, צריך לתת זכות קדימה לרכב שבא מימין וממול. בשרשור הזה הבאתם תשובות שונות (הרכב הראשון או הרכב ממול), אז מה בסוף נכון?

תשובה

בצומת חובה לתת זכות קדימה לזה שבא מימין אלא אם תמרור מורה אחרת , או רמזור כמובן. אם את רוצה לפנות שמאלה צריכה לתת זכות קדימה לרכב שבא ממול. אבל זה ברור שהרכב הראשון שהגיע לצומת צריך לתת לו זכות קדימה, כי אם לא תתני לו זכות קדימה את תתנגשי בו. אולי לזה התכוונו.

popapipu

New member
אולי התכוונו אם כבר יש אוטו בצומת

אז לא לקחת לו את זכות הקדימה שהוא כבר התחיל... כמו שנאמר: זכות קדימה מקבלים ולא לוקחים!!

למעלה