נהיגה ללא ביטוח

Simbbam

New member
רגע, אתה בעצם אומר

שאין חובה מבחינת החוק לעשות ביטוח נהג חדש?! אני יכול לנהוג בכל אוטו שיש עליו ביטוח חובה ללא ביטוח מיוחד לנהג חדש??! לא נשמע לי הגיוני.

Krishi

New member
אכן כך

מבחינת החוק כל מה שחשוב זה שיהיה ביטוח חובה. כל השאר זה לפי רצונך בלבד

Superdror

New member
לא מדויק.

היום גם ביטוח החובה נקבע על ידי מספר הנהגים הנוהגים ברכב, ותק הנהיגה שלהם, הגיל שלהם וכו' ויש בעיה של כיסוי במקרה של תאונה. זה שיש לך דף מחורבן משולם, לא אומר כלום, אלא אם אתה חי על פי המימרה "לי זה לא יקרה".

Krishi

New member
למה אתה מתחכם?

ומה התשובה שלך קשורה למה שאני אמרתי? חחחח מבחינת החוק מה שצריך זה ביטוח חובה, נכון? זהו. אחרי זה שכל אחד ישבור ת'ראש איזה ביטוח חובה בדיוק הוא צריך כדי שזה יכסה אותו ואת כל מי שצריך. אבל זה כבר עניין אחר ולא קשור לשאלה שלו או לתשובה שאני נתתי.

Superdror

New member
אני לא מתחכם, אני מציג את התמונה

המלאה והנכונה, תקרא את ההודעה שאליה הגבת, תבין שניתן להבין אותה ב-2 אופנים ותבין למה חידדתי את דבריך. זה שיש לך דף מחורבן עם חותמת מבנק הדואר לא אומר שיש לך ביטוח. אחלה, אז יש לך דף ביד ששולם, אם הוא לא מכסה אותך, הוא לא שווה כלום, רק דף. וזו לא התחכמות. מבחינת החוק צריך ביטוח חובה תקף שמכסה אותך, שתואם את נתוני הנהג. אם לאבא שלך יש ביטוח חובה תקף לנהג מגיל 35 ומעלה בלבד, זה לא אומר שהוא תקף גם לך, הילד בן ה-19 - ואת זה אני מקווה שאתה מבין.

Krishi

New member
בטח שאני מבין את זה

וגם כל בר דעת אחר אמור להבין את זה. טוב נו, נניח שההסבר שלך היה למוגבלי ההבנה למען לא ילכו בדרך הרוע והאופל.

Nofale

New member
הגיוני אבל מאד לא יעיל

יעיל רק במקרה שאתה קונה פיאט אונו שנת 86

Nofale

New member
חשוב חשוב

אבל הביטוחים האלה עולים יותר מהאוטו ...

Superdror

New member
יופי !!

ומראה + 2 דלתות + 2 פנסים + מכסה מנוע של בימר סידרה 7 עלולות לעלות כמו מזדה 3 חדשה בניילונים, אז? הביטוח הזה כביטוח בסיסי ללא שום כיסוי חלונות / גרירה / מערכת לא אמור לעלות יותר מ800 שקל, שהם 66 ש"ח ב-12 תשלומים. בשביל השקט הנפשי, שווה לשלם את זה, גם אם זה יוצר תחושה אבסורדית שההוצאות השוטפות השנתיות עולות על מחיר האוטו. צאי מנקודת הנחה שתיקון פחחות הכי קל שתדרשי לשלם למר בחור אחר, יעלה לך הרבה יותר מ800 שקל.

למעלה