נהיגה ואפילפסיה

enidn

New member
נהיגה ואפילפסיה

לפני כשנתיים נתקפתי התקף ראשון,אחריי חצי שנה בעוד אחד והגדירו אותם בתור אפילפסיה,מאז ההתקף השני אני מטופלת מבכדורי "טופמקס"-200 מג' ביום,אחד בבוקר אחד בערב.
יש לציין שההתקף הראשון היה ממש לפני הגיוס ככה שהגיוס שלי נדחה כשנה+-. אחרי ויכוחים שונים גייסו אותי לתפקיד תומך לחימה אבל בתנאים מגבילים [לדוגמא בתפקידי-אני תצפיתנית-אסור לי לעשות לילות אלא רק בקרים].
ממש לפניי שהתגייסתי הייתי בתהליך של נהיגה וכמובן שהוא נקטע וכרגע הדבר דיי מכביד עליי,עצם העובדה שאני בת 20 כבר,דיי נמאס לי להסתמך על ההורים שלי/אוטובוסים וכו'.
אני נמצאת במצב יציב,לא קיבלתי שום התקף מאז ההתקף השני ההוא,שהוגדר כאפילפסיה אך ורק בגלל שהיה התקף שני במספר וכדי שיוכלו לטפל בו בתרופות,אתם חושבים שאוכל כרגע לנהוג?

נהיגה

היי,
אני אופיר בן 25 יש לי אפילפסיה מגיל 10 ולשמחתי אני "נקי" מהתקפים כבר 7 שנים גם לי היה את הסרט הזה של להוציא רישיון
היו לי לא מעט מלחמות עם משרד הרישוי אבל אסור לוותר. כמו שרשמו פה קודם צריך תקופת צינון של שנה מההתקף האחרון כדי לראות שזה לא חוזר על עצמו
גם אני כשהייתי בגילך +/- רציתי את הרישיון הייתי "מוגבל" או יותר נכון פחות נייד ותלוי בגורמים אחרים (הורים,אחים,אוטובוסים, טרמפים וכו')
בשורה התחתונה אל תוותרי!! כמה זמן שיקח זה לא משנה בסוף את תוציאי רישיון ושום דבר לא יכביד עלייך (חוץ מהדלק חחח...)
אשמח אם תצרי קשר ונדבר יותר
[email protected]

למעלה