נהיגה, ביטוח

VIC89

New member
נהיגה, ביטוח

עברתי טסט סוף סוף עכשיו רציתי לשאול שאלה... חבר יכול לנהוג באוטו שלי אם אין עליו ביטוח צעיר..? יענו צריך שיהיה רשום מי משתמש באוטו? או שכל מי שרוצה יכול לנהוג בו.. *שאלה 2- אם לא שילמתי אגרה..אסור לי לנסוע (עם מלווה)? *שאלה 3- אם לא שמתי שלט נהג חדש..מה העונש? תודה

barstick

New member
ממממ...

בקשר לשאלה הראשונה אני לא מבינה בזה אז אין לי מושג חחח בקשר לשאלה השנייה אם לא שילמת אגרה אסור לך לנסוע ובקשר לשאלה השלישית אני חושבת שהעונש הוא קנס לא?

fireman

New member
נהג עד גיל 24 מחוייב בביטוח

של נהג צעיר.... יישמע מגוכח ומטומטם אבל ככה זה. לגבי הביטוחים בגדול, הביטוחים אלא אם צויין אחרת הם לכל נהג או למי שהורשה ע"י בעל הרכב\פוליסה לעשות שימוש ברכב כל עוד הוא אינו חורג ממגבלות אחרות. ז"א אם יש לאבא שלך אוטו ויש עליו ביטוח לנהג צעיר (וחדש במידה ואתה נהג חדש) כל נהג שיש לו רשיון נהיגה והוא נהג חדש יכול לנהוג על הרכב אלא אם ברשיון הרכב צויינו במפורש שמות הנהגים המורשים מטעם הפוליסה. אם ברשיון כתוב שמותר רק לחיים דוד ומשה לנהוג ברכב, שלומי לא יכול לנהוג ברכב הזה בכל מקרה. לגבי 2 אסור מאחר ולא מדובר ברשיון שאינו בתוקף שגורר "רק" קנס ונקודות. זה כמו לנהוג בלי רשיון. שני המקרים הינם עבירות שיש בגינן קנס ונקודות, תאמין לי שאתה לא רוצה לקבל קנס וכמה נקודות או שלילה כשהדיו של ההדפסה של הרשיון עוד טריה. תשלם את האגרה, קנה שלט וסע לשלום.

Superdror

New member
../images/Emo128.gif כל החלק שבו התייחסת אל הביטוח

לא מדויק. יש מאמר בקטגוריית המאמרים המסביר את סוגי הביטוח השונים ואת תקפותם.

למעלה