נהיגה בגרמניה

• פותח הנושא diday
  • פורסם בתאריך

diday

Member
נהיגה בגרמניה

אתם מכירים את זה? כביש בן 2 נתיבים הופך להיות בעל נתיב אחד, או כביש של 3 נתיבים הופך להיות ל2 כשבשני המקרים המסלול השמאלי חסום. גרמניה ארץ מסודרת וכ2 ק"מ או יותר יש תמרורים והודעות המזהירות על המפגע. מה עושה הנהג הגרמני? מתישר עם הקו. עובר למסלול הימני עם שלט האזהרה הראשון... ונתקע בפקק. מה עושה הנהג הישראלי (אני)? ממשיך ליסוע במסלול השמאלי (בזהירות, אני מכיר את המטורפים כאן) עד לסיומו ואז עובר ימינה וחוסך את כל הפקק. מה עושה הנהג הגרמני שמבחין בי? צופר, מקלל ואפילו מנסה לעבור נתיב שמאלה, לא כדי להתקדם אלא רק כדי לחסום. בנקודת החיבור הוא נצמד פגוש אל פגוש כדי שלא אוכל להכנס. כשאני מתעקש ועובר נתיב, הוא משתולל (וזה די רועש).
מה אומר החוק? החוק הרבה שנים לא אמר כלום. כיום הוא אומר שחובה להשתמש בנתיב השמאלי עד סיומו, וחובה לאלה בנתיב הימני לתת להשתלב בתנועה. רוב הנהגים לא הפנימו את זה, קשה וכואב להם להבין שכללי המשחק השתנו. טוב שיש זרים כמוני שעוזרים להם בזה
לפני שמישהו משתלח בי
, מבקש לציין שאני מעולם לא נוסע במסלול השמאלי מאחורי רכב איטי יותר ומנסה לזרוק אותו מהכביש, על ידי איתות מחוונים או אורות. (במחשבה שניה למה שמישהו ישתלח בי. זה לא פורום חו"ל אלא פורום אירופה).

Sparker

New member
אין לך בושה../images/Emo35.gif../images/Emo123.gif |Sפארקר משתלח|

ט-ר-ו-ל

diday

Member
ככה זה, ממש כמו בארץ.

המנהלים מנצלים את הסמכות שלהם. טרול בעצמך

Sparker

New member
אכן כן... ../images/Emo150.gif

אמנם את היין מהשרשור השני עוד לא פתחתי, אבל אני כבר שיכור כח
נו אז ספר, איך מתקדמת סדנת החינוך שאתה עושה לגרמנים

blue star1

New member
diday

az leyediatcha hanehag agermani yodea she nosim ad sof amaslul venichnasim ze lo tora me sinai ata lo gilita et america ani po 30 shana itcha aslicha hanehag achacham

diday

Member
תגיד איך אתה מסתדר בלי מכונית

בגרמניה. אתה בטח חי בעיר גדולה, נאמר ברלין עם תחבורה ציבורית טובה.

mikledet

New member
תודה על טיפ

תודה על טיפ! אני בטח אזכור את זה להבא!! רק מה, הגרמנית שלי עדיין לא מספיק טובה על מנת להעמיד במקום נהג מהסוג שתארת... לא חשוב...

למעלה