נהיגה בבקר

judykm

New member
נהיגה בבקר

בס''ד קשה לשים לב בבקר לתנועה בכביש הראשי, במיוחד כשממהרים וחסר חלב/לחם/עיתון . העצירה הפתאומית הזאת בציר הזה בין 7:30 ל-8:15 ממש חוסמת את הזרימה של התנועה, ומסוכנת מאד לילדים שמנסים לעבור במעבר החנייה החצי-חסומה. במקום לחנות "רק לרגע" בכביש ליד המכולת, אפשר בחנייה הצפופה בפנים, או בחנייה "הרחוקה" ליד ביתיהם שלי דובינסקי ועוקשי, שתמיד יש שם מקום. אנשים, אנא שימו לב ואל תעצרו בציר הזה בבקר, לא להוריד מישהו שם ליד המכלת, לא להעלות טרמפיסט ליד המכלת ולא "לקפוץ לשנייה" לדואר/מזכירות/מכלת. זה כביש והיא מיועדת לתנועה, לא לחנייה. מתחילים צעדה של קילומטרים בצעדה אחת.

שפרים

New member
נהיגה בבוקר ואחה"צ

גם בשעות 15.30 עד 16.00 כשההורים באים לקחת מהמעון ומהצהרון שבגן, קורה אותו דבר. זו באמת סכנה. חוסם את שדה הראיה של מי שיוצא מתוך החניה של המזכירות. לפעמים יש הרבה מקום חניה ליד המזכירות ובכביש חונות מכוניות.

רותי777ח

New member
ובעניין הבוקר.... טרמפיסטים

בשעות הבוקר ישנם הרבה טרמפיסטים והרבה טרמפים וגם הרבה פקיים ולכן הזמן דוחק. ישנם שני נושאים שקשורים לטרמפים שקצת מציקים לי לאחרונה: 1) כשאני עוצרת לטרמפיסטים אז מתחילה סדרת שאלות "לאן את מגיעה", "את עוצרת כאן או כאן?" "ממשיכה משם לשם או לשם"? משום מה אני זוכר את עצמי נוסעת הרבה מאד בטרמפים והייתי נכנסת לכל טרמפ ורק כשהיינו מתקרבים לירושלים הייתי שואלת לאן מגיעים כדי שאוכל לתכנן את המשך דרכי. זה נראה שולי אבל הדקותיים האלה שבהם עוצרים ועונים על שאלות לא נעימות על הבוקר ולפעמים לוקחים יותר מדקותיים. 2) לאחרונה אנשים לא עומדים רק בתחנות אלא מרימים יד גם לכל אורך הכביש. אשמח לקחת ברכבי כל מי שרוצה. באמת. אבל אני מפסיקה לעצור למי שלא עומד בתחנה העליונה או התחתונה. וזה כולל את ילדי המכינה שעומדים באופן קבוע בשער. סליחה אבל אני לא מוכנה לעצור פעמיים שלוש או ארבע פעמים רק כדי להיות חברה טובה ולקחת טרמפיסיטים. ו... דבר אחרון... כשאתם נכנסם לרכב. אנא חגרו. גם מאחור. לא נעים לבקש. המשך טוב, רותי חדד

למעלה