נד-נד עלה ורד

נד-נד עלה ורד ../images/Emo65.gif

עליות וירידות בחשק המיני. מכירות אצלכן? האם אתן יודעות מתי זה הולך לעלות ולרדת? האם אתן יכולות לזהות מעין מחזור חודשי או אחר של פיקים של תשוקה ושל חוסר חשק? מה אתן עושות בזמנים של חוסר חשק? האם יש דברים שמעירים אותה, לא משנה מה? או שיש זמנים שזה לא וזהו...

נועם m

New member
האמת שלא...

אני תמיד רוצה
אולי זה קשור לעובדה שעוד לא ממש יצא לי לעשות משהו בנדון...

גלית35

New member
עם האוכל בא התאבון../images/Emo6.gif../images/Emo20.gif

יודעת שהרמה עולה אצלי בזמן ביוץ,לא מרגישה "לפני שהחשק יורד". חוסר תשוקה לא זכור לי ברמות כאלו של תקופה גדולה ולכן גם יש ימים שאולי אני לא חושבת על זה אבל מספיק משהו קטן-כמו ריח,טעם של משהו שיכול להקפיץ את החשק. ...ובגלל שאני בלי בן זוג קבוע בכל פעם שבא ההוא שעושה לי טוב יש לי חשק לעוד ועוד-כמו שכתבתי עם האוכל בא התאבון

E D G Y

New member
אצלי זה באמת בא והולך...

אם אין מישהו קבוע שיעיר את התיאבון, זה קשור במחזור (לפני, תוך כדי ואחרי) התיאבון גדל אבל בעיקר המצב הרגשי...

בלי גלולות זה מאוד מורגש

כשאני בלי גלולות אני ממש מרגישה את זה. את החרמנות המטופת לפני הביוץ ואת הירידה האיטית בחשק עד לוסת. בזמנים המטורפים פשוט עושים ועושים ועושים, ואז כשהחשק בירידה המינון הנמוך פחות מטריד. עכשיו אני קצת מבואסת כי הגעתי לשלב שאין לי כ"כ חשק. וקיוויתי שזה לא יקרה עד הרגע האחרון של ההריון. אבל אני נכנסת לחודש תשיעי, הבטן ענקית ולא נוח לי במיליון מקומות ואני כל הזמן מרגישה את התינוק בפנים - מה שעושה לי ירידה דרסטית ביכולת להרגיש מינית. לא כיף.

למעלה