נדפק לי האי סי קיו!!!!!

erlich

New member
נדפק לי האי סי קיו!!!!!

הלך לי האי סי קיו!!!!! אין לי מושג מה לעשות. כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נתקע. ניסיתי להוריד אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא מצליח לי. (אולי מיכל הטילה עלי קללה?? :))). מה אני אעשה? האי סי קיו של אחי עובד מצויין. אפילו עשיתי אחד חדש וגם הוא פועל מצוין!. במה פשעתי???? למה זה מגיע לי? זה לא בסדר!. אם למישהו יש פתרון אני אשמח לקבלו. יעל קורט וכל שאר מומחי האינטרנט, תעזרו לי בבקשה!!! דרך אגב יעל יש לך אתר נחמד מאוד. תודה, ארז.

Black Star

New member
זה אייסיקיו 2000B, במקרה?

אם כן, תדע לך שהוא מבוגבג להחריד. עשה לי כל כך הרבה בעיות במחשב... אני חזרתי ל- 99. תנסה... אם זה לא, כל מה שאני יכולה להציע זה לעשות uninstall ולהתקין מחדש. רק תזכור לגבות את כל המידע של הרשימה, אם הוא חשוב לך. בהצלחה!!! וכשהוא יעבוד, תוסיף אותי אם בא לך- 16456272. אתה מוזמן לבקר גם באתר שלי. משעמם לי. בע. יעלי.

Ey@L

New member
שירות לקוחות בדרך......

רגע, אמרת שהICQ שלך אחיך פועל? זה אותו מחשב, או שיש לו מחשב אחר? אם זה אותו מחשב אז באמת יש לך בעייה, כי רק ICQ אחד יכול לפעול בלי בעיות במחשב אחד. אם מדובר על מחשב אחר, נורא מוזר + נורא מוכר. אני הייתי ממליץ לך נסות גירסאות ישנות שאני בטוח שרבים מאיתנו שמרו את קבצי התקנה (ואני ביניהם) וזה יוכל לעזור לך. מקווה שעזרתי, אייל, מנהל פורום מחשבים ואינטרנט בתפוז

erlich

New member
זה אותו מחשב...

ואיך זה שכל העסק פעל יפה איזה חודש חודשיים?

Ey@L

New member
אז היה לך מזל...

אבל בICQ אפשר כמה מספרים באותה תוכנה... ובכך תפטרי את הבעייה.

erlich

New member
אתה לא מבין.

כמה דברים: א. אני בן. ב. יש לי בעייה עם מספר מסויים שאני לא יכול להיכנס אליו בכלל. ג. עשיתי כבר חשבון נוסף. ד. אני רוצה את החשבון הישן שלי!!! :))) תודה, ארז.

Ey@L

New member
אההההה....תשובה

תוודא שאתה יודע בוודאות מה המספר? ליתר ביטחון מהאתר של הICQ תעשה שתישלח לך הסיסמא באי מייל, ובמידה ואתה בICQ החדש, לא אמורה להיות לך שום בעייה, אם זה לא עוזר... יש לי פיתרון..קודם ניראה את זה אח``כ נמשיך...

מיכלוש

New member
אפשר...

רק רציתי להגיד שלי ולאח שלי יש 2 אי סי קיו שונים על אותו המחשב וזה פועל מצויין כבר יותא מחצי שנה

יש לך בעיה בבסיס נתונים.

יש לזה 2 פתרונות. 1. להתקים גרסא יותר חדשה של הICQ. 2. למחוק את הכל כולל את הספריה (כמובן אחרי שעושים Unistall מסודר)

rastotman

New member
J.BLUE

-לך מת האיי סי קיו, לי אח שלי מחק, אז אני אשתמש בפורום בתור במה לזעקה שלי- ג`י בלו יקירי! אני לא מצליחה להחיות את האיי סי קיו שלי, ואני לא יכולה למצוא אותך! אני באמת מקווה שהוא יכנס, כי עד עכשיו הוא רק מבטיח שהוא יצתרף לפורום, אבל אני בכלל לא בטוחה שהוא אפילו קרא אותו אי פעם- או שמא הוא פה ומנסה לשמור על אנונימיות? ויש לי גם סיבה לזה שאני לא יכולה למצוא אותו, ליד השם שלו שנימצא בכותרת, יש tm באותיות קטנות שמרחפות מעל לשורה- איך אני לכתוב את זה?

poosi cat

New member
גם לי

גם לי

גם לי גם לי נתקע האיי סי קיו! זאת אומרת מאז שקיבלתי את האיי סי קיו הוא לא פועל התקנתי והסרתי אותו איזה 7 פעמים והוא עדיין קורס כל פעם שאני מנסה להוסיף בו חבר חדש אבל הודעות אני מקבלת כל הזמן... עזרה בבקשה...

למעלה