נדמה לי...

נדמה לי...

שהציור שלב תרגמה שווה שרשור חדש...עכשיו הסתכלתי על הגרסה האנגלית וגיליתי כמה מוחבא שם. פרוואט - המשפחה של מולי בקצה של צד שמאל מקמילן - המשפחה של ארני קראב - ונסנט 4 המחוקה שהתחתנה עם וויזילי...רואים כבר פה את הקשר בין מולי לארתור יש את BURKE שתורגם לבורק שזה ההוא מבורגין וברקס. קראוץ'-ברטי קראוץ' קרלוס פוטר...בן אחד...ג'יימס? טונקס - 7# לונגבוטום מופיע שם שמתם לב שהאבא של בלטריקס היה בן 13(!) שהיא נולדה? סבתא של נוויל שם כנראה...קלידורה לונגבוטום...1915-? כל מיני דברים ששמתי לב וחשבתי שאפשר לפתוח על זה שרשור...

mjlk

New member
כן :)

שמתי לב לכל זה כשתרגמתי... אני מניחה שקרלוס פוטר, הוא הסבא של ג'יימס, כי ג'יימס אמור להיות בדור של סיריוס... מבינים??

City Of Angel

New member
היו צריכים להיות הורים ממש צעירים

אם הארי נולד ב-1980 אז ג'יימס נולד בסביבות שנות ה-50-60, ככה שהקרלוס הזה יכול להיות מקסימום אבא של ג'יימס. אלא אם כל אחד מה היה אבא כבר בגיל .20 מאיפה בכלל התרשים הזה??

mjlk

New member
לפי שאר הנתונים

היה מקובל ללדת בגיל צעיר... לא נראה לי שממש הייתה להם בעיה עם זה... ככה שאבא בגיל 20 זה הגיוני.

mjlk

New member
כן ../images/Emo13.gif

שמתי לב לכל זה כשתרגמתי... אני מניחה שקרלוס פוטר, הוא הסבא של ג'יימס, כי ג'יימס אמור להיות בדור של סיריוס... מבינים?? והלונגבוטום... זו האמא של סבתא של נוויל... מאותה סיבה, הדור של נוויל הוא האחרן (בשורה של מאלפוי) צריך לעלות שני שלבים מעליו כדי להגיע לאוגוסטה, ובגלל שגליטורה הזאת היא שלושה דורות מעל הדור של נוויל, היא בעצם הסתבא רבא שלו.

היא בת 82 בספר השביעי../images/Emo12.gif../images/Emo210.gif

לדמיין את סבתא של נוויל פתאום קוראת לאמא שלה, זה מצחיק

הלדין

New member
לא בהכרח.

רולינג אמרה בראיון שההורים של ג'יימס היו זקנים מאד כשהוא נולד.

mjlk

New member
ויש לי את המתוקן...

התלבלבתי בכותרת, אז הנה המתוקן >>>

Pr0NgS

New member
אממ...

יש את Hester, שתרגמת לאסתר, אבל אני חושב שיותר מתאים הסטר.

mjlk

New member
כן זה היה נראה לי מוזר...

נראה לי שאני אצטרך לעשות כמה תיקונים... בכולופן אם נראה לכם שצריך תיקונים תגידו ואני אנסה לתקן

dוDav

New member
עוד מישהו שם לב?

אחיו של סיריוס (לדעתם של כמה אנשים- רא"ב), מת ע"י אוכלי המוות שנה לפני לידתו של הארי (גם נפילתו של וולדרמורט מן הסתם)

mjlk

New member
אולי הוא ידע על הנבואה או משהו

רצה לגלות לסיריוס, שיזהיר את ג'יימס ולילי או משהו... ובגלל זה הרגו אותו...

dominoooo

New member
אם הוא מת שנה לפני שהארי נולד

אז הוא נרצח שנתיים לפני נפילתו של וולדמורט...הארי היה בן שנה

udirot1

New member
אבל הארי היה בן שה

כשהוא מת, זה שנתיים לפני נפילת וולדמורט.

למעלה