נדמה לי או ש...

french lover

New member
נדמה לי או ש...

הארוטיקה עברה מין העולם.. איפה הבחורות הצעירות שמחפשות את התשוקה ואת האירוטיזם.. או שהן לא חיות בארץ.. כל מה שאני מוצר בזמן האחרון זה בחורות על סף הפידג'דיות.. זה ממש מתסכל.. איפה המגע החושני.. ורומנטי והארוטי.. גם אם זה ללא אהבה.. עדיין זה צריך להיות קסום.. אח.. איפה איפה הן הבחורות ההן...

french lover

New member
ממש לא...

מספיק שתתני מכל הלב.. את גם אמורה לקבל מכל הלב.. אבל פה הבעיה.. לא כל הבחורות שאני שוכב איתן יש לי רגש כלפיהן, אבל למרות זאת, חשוב לי שהן תתענגנה, שיהיה להן טוב.. ואני משקיע, ונותן ומפנק..אבל התחושה היא שהן פשוט לא מעוניינות בזה, הן רק רוצות (ותסלחו לי על הביטוי) לקבל את ה.. הין הרגליים ולגמור.. אין תשוקה.. אין ארוטיקה... קשה.. קשה...

כשאתה נכנס לתוך עולם כזה של סיפוק

ללא רגש במין. למה נראה לך שאשה תרצה יותר מאדם עם זין? למה שתסתבך בנתינה ופינוק? נתינה ופינוק זה כבר אצל חלק מהאנשים יחסים. הן רוצות ויברטור אנושי וכמה שפחות רגש. ותרשה לי אף להוסיף שלפעמים אפשר להסתכל עליך ככה-כשאתה מענג וחשוב לך שהן תתענגנה זה סופר אגואיזם, זה בשביל שתרגיש שאתה יודע את העבודה שכבשת, שעינגת, שעשית את זה שאתה מאהב צרפתי שראוי לשמו זה לא בשבילה כי מה אכפת לך ממנה, הא? גבר גבר.

french lover

New member
ממש לא... כבר אמרתי?

נו באמת... מי שתסתכל בצורה כזו היא פשוט סתומה, תסלחי לי על הביטוי, מה יש לי להוכיח את עצמי למישהי שגם ככה אין לי עתיד איתה? אם אני רק רוצה זיון(ושוב סליחה על הביטוי) אז מה אכפת לי לגמור וללכת?? למה להשקיע מאמץ? הסביה היחידה היא שאני באמת רוצה שהיא תהנה, אחרת מה הטעם בלהזדיין (סליחה על הביטוי, כבר אמרתי??
) שנינו יכולים ללכת להביא ביד (סליחה על.. טוב נו יאללה חלאס עם זה!!!!) ולהתפרק לבד.. אבל אם כבר מגיעיעם לכזו אינטימיות(למרות שאין בזה רגש) אז למה לא להנות עד הסוף?? ושזה יבוא משני הצדדים... גבר גבר..

*g99

New member
הממממ אפשר להביע דעה??

אני מסכימה עם המאהב.. חשוב ששני הצדדים יהנו גם כשהמטרה זה זיון בלבד (מאהב,מותר מילים בוטות
). מאהב,זכית בקול שלי

../images/Emo13.gifהרעיון הוא שאתה מוכיח לעצמך לא

לזו שאין לך עתיד איתה.דהיינו המזדיינת התורנית. וכמובן שהרעיון הוא להנות עד הסוף משני הצדדים אבל אנחנו שואלים למה זה לא תמיד קיים. לא?

למעלה