נדמה לי או ש..

frodo

New member
נדמה לי או ש..

המנהל בב"ס של באפי(נדמה לי שזה המנהל שהחליף את זה שאכלו, פרק חמש עשרה בכל מקרה הוא שם), וקווארק זה אותו השחקן?

כן, זה הוא

אני מוכרחה להודות שאת מספר הפעמים שראיתי באפי בחיים שלי אפשר לספור על יד אחת (רגע! רגע! אל תצלבו אותי פה!
אל תשכחו שאין לי כבלים, זו לא אשמתי...) אבל ראיתי אותו וזה היה ממש ממש מצחיק... לקח לי הרבה זמן להבין מאיפה אני מכירה אותו בלי כל האיפור, אבל אי אפשר לטעות בקול ובשפת הגוף המצחיקה שלו. הוא אדיר!

hirshfe

New member
במקרה של השחקן הזה

אני חושב שהוא הבן אדם היחדי שנראה יותר טוב בתור פרנגי

Bajoran Preist

New member
למה ללכלך? ../images/Emo13.gif

בכל מקרה, אני מסכים, טאשה. הוא אכן גדול. ואיזה כיף לדמויות של באפי- הם פגשו את קווארק! :) ומצד שני אפשר לומר, איזה כיף לדמויות של ח"ע9, הן פגשו את סניידר. לא, לא. קווארק. סניידר הוא למעשה קווארק. לא ההיפך.

frodo

New member
באמת עשו לו איפור טוב

בבאפי. איך הורידו את האוזניים הפרנגות האלה אני לא יודע. איך הוא הסכים לזה בכלל?? ועוד בשביל סדרת טלוויזיה???? בקושי זהיתי שזה היה קווארק שם בבאפי מרוב איפור...

Bajoran Preist

New member
שמעתי שהעסקים בבר שלו ירדו...

אז הוא הלך לחלטר בתור שחקן. מה שלא עושים בשביל קצת לאטינום. אבל בכל מקרה, חייבים להודות שלקווארק יש חוש תיאטרלי

hirshfe

New member
כי כיף לשחק בבוץ ../images/Emo13.gif

חוץ מזה בוא נודה באמת השחקן הנפלא הזה מכוער. שחקן טוב אך מכוער דרך אגב לפי מיטב ידעתי כל מי ששיחק דמות פרנגית קבועה (קווארק, רום נוג והגרנד נגוס יהודי, זה רמז מסוים?
)

bewiched

New member
ראתם את הגודל אוזניים?הוא לא צריך

איפור להראות פרנגי

Bajoran Preist

New member
אגב../images/Emo58.gif סוף עונה שלישית, באפי

המנהל שאותו אכלו הוא למעשה קווארק, הממ, סניידר. ראש העיר אכל אותו כשהוא הפך ל..משהו לטאי גדול בסוף העונה השלישית, ואז נהרס גם כל הבית ספ שלהם. בם בדיוק סיימו תיכון, אז זה מסתדר

למעלה