אני מוכרחה להודות שאת מספר הפעמים שראיתי באפי בחיים שלי אפשר לספור על יד אחת (רגע! רגע! אל תצלבו אותי פה!
אל תשכחו שאין לי כבלים, זו לא אשמתי...) אבל ראיתי אותו וזה היה ממש ממש מצחיק... לקח לי הרבה זמן להבין מאיפה אני מכירה אותו בלי כל האיפור, אבל אי אפשר לטעות בקול ובשפת הגוף המצחיקה שלו. הוא אדיר!
בכל מקרה, אני מסכים, טאשה. הוא אכן גדול. ואיזה כיף לדמויות של באפי- הם פגשו את קווארק! ומצד שני אפשר לומר, איזה כיף לדמויות של ח"ע9, הן פגשו את סניידר. לא, לא. קווארק. סניידר הוא למעשה קווארק. לא ההיפך.
בבאפי. איך הורידו את האוזניים הפרנגות האלה אני לא יודע. איך הוא הסכים לזה בכלל?? ועוד בשביל סדרת טלוויזיה???? בקושי זהיתי שזה היה קווארק שם בבאפי מרוב איפור...
חוץ מזה בוא נודה באמת השחקן הנפלא הזה מכוער. שחקן טוב אך מכוער דרך אגב לפי מיטב ידעתי כל מי ששיחק דמות פרנגית קבועה (קווארק, רום נוג והגרנד נגוס יהודי, זה רמז מסוים?
המנהל שאותו אכלו הוא למעשה קווארק, הממ, סניידר. ראש העיר אכל אותו כשהוא הפך ל..משהו לטאי גדול בסוף העונה השלישית, ואז נהרס גם כל הבית ספ שלהם. בם בדיוק סיימו תיכון, אז זה מסתדר