נדיר ביותר

TEENAGER1

New member
נדיר ביותר

http://www.youtube.com/watch?v=8UeLdWVjSEk

דהאמא

New member
../images/Emo207.gif

זה לא כבר קצת מוגזם מדי? זה כבר למעלה משנה שאביתר על תקן "עובד על האלבום הבא". הסבלנות פוקעת. ושתבינו, הסיבה היחידה לפקיעת סבלנותי היא האמונה הברורה שזה הולך להיות אלבום מוצלח ביותר. וההמתנה קשה מנשוא.

TEENAGER1

New member
לא נראה לי שהמילה "מוגזם" שייכת כאן..

כן, גם אני מאד מאד מאד מאד(!) הייתי שמחה כבר להחזיק את האלבום הזה ביד, זה כבר הרבה מעבר לסתם סקרנות או רצון. אבל להוציא אלבום זה חתיכת סיפור, במיוחד כשמדובר באביתר (השמועות מספרות, למשל, שהיציאה של "עומד על נייר" התעכבה כמה חודשים רק בגלל התלבטות בנוגע לתמונה על העטיפה). הוא משקיע, וחשוב לו להוציא יצירה שלמה ומכוונת, עד הפרטים הכי קטנים. זה מה שגרם לאלבומים שלו להיות כ"כ שונים אחד מהשני, וכ"כ אמיתיים - כל אחד בדרכו. ככה זה. יש מי שמוציא אלבום כל שנה-שנתיים (וזה לאו דווקא רע), ויש מי שארבע שנים זה הזמן שהוא צריך בשביל לגבש רעיון חדש. הוא באמת עובד על האלבום הזה, או לפחות על השירים שבו, כבר הרבה זמן. אבל אני אומרת - שייקח את הזמן. כמה שהוא צריך בשביל שהאלבום הזה ייצא הכי שלם והכי טוב שהוא יכול להיות, ופוטנציאל עצום - הרי יש. קשה לחכות, אני הכי מבינה אותך בעולם. אבל ככל שהזמן עובר הציפייה גדלה, וככל שהציפייה גדלה - השמחה שתגיע כשנוכל לממש אותה גם תגדל. רק עוד כמה חודשים

Walk Two Moons

New member
וואו ../images/Emo12.gif

אין דברים כאלה :) זה מתוך ארכיון הוידאו של קוטנר, אני אלך לחפור שם קצת, מן הסתם יש שם עוד כמה דברים מעניינים...

adamc1

New member
זה שיר לא מוכר

מותר לרשום את המילים שהצלחתי לקלוט משם? או שאסור? המילים נראות, גאוניות, בלשון המעטה.. הלחן גם יפה -_- איי אני מקנא כ"כ בא לי למות

adamc1

New member
בזה שהוא הוזמן ע"י רוברט וויאט בכבודו ובעצמו?

ובזה שהוא הוא איך היא אמרה? 'קנאה, מפלצת עם עין עצומה'

adamc1

New member
כן.. יותר מוזיקה באמת..

פחות טקסט אני מוצא יותר גאונות באביתר איכשהו.. כי יש שם הרבה רוח וכנות... אבל רוברט בהחלט גאונות מוזיקלית מהלכת גם תומאס אדוארד הא? :p (לבית משפחת יורק)

sivanm82

New member
../images/Emo7.gifואו..פשוט ואו

חח איזה חיוך דבילי דבוק לי על הפרצוף כרגע.
תודה רבה רבה רבה

Evi Virus

New member
זה יפהפה ברמות...

לא ידעתי ש'המון אנשים' היה קיים כבר אז. יש לזה ביצוע נורא יפה. והשיר הראשון... הו, השיר הראשון.
ממש וואו. זה שלו? תודה רבה לך!!!

ח ל ו ן

New member
אני היחיד שראה את זה כבר?../images/Emo12.gif

היה את זה לאחשלי בקלטת וידאו שנהרסה כשהתפוצץ הדוּד. אבל נחמד לראות את זה שוב

למעלה