נדחפת לשניונת

נדחפת לשניונת

סליחה שאני נדחפת לפורום של גברים :) אשמח עם תענו לי על שאלה. עם אשה (לא אשתך/בתך/בת משפחתך) הייתה פוגעת בך ברמה הכי נמוכה שיכולה להיות, עם זה נפשית/רגשית, ועם זה ברמה הכי הכי הכי הכי נמוכה שיש.........:: האם היית יכול רק בגלל זה להכות אישה? הכוונה היא לא להכות בלתת לה מכות רצח, אלא לתת לה סטירה. אשמח לשמוע את תגובתכם ואחרי זה אני אסיר כמובן למה אני שואלת תודה

LEATHER REBEL

New member
דיבורים בלבד לא מזיזים לי

ומכאן שלא משנה מה אשה תאמר ש-אמור- לפגוע בכבודי, זה לא יזיז לי. זה דבר אחד. דבר שני : למה להרביץ ראשון? יש לי בסטוק כמה משפטים שעשויים להוציא את השומע אותם מדעתו. אבל מה? לומר אותם זה לא עבירה על החוק, בעוד שמי שמרים יד על מי שאמר אותם, רק כי שמע אותו אומר אותם... הריהו עובר על החוק על כל המשתמע מכך. אם הגענו, חס וחלילה, למצב בו מישהי אמרה לי משהו שאני מרגיש שמשפיל יותר מזה כבר לא יכול להיות... כל שעלי לעשות זה לשלוף כמה מהמשפטים שהרגע אמרתי שיש לי. ואם, כשהיא תשמע את זה, היא תתרגז כל כך, שהיא תרים עלי יד? אז כשאשה מרימה עלי יד, אז אני מרים עליה יד בחזרה. ונניח, כן, נניח שיהיה אחרי זה בירור משטרתי. מה היא תאמר להם, שאני הרמתי עליה יד ראשון? יש לשנן ולחזור ולשנן: זה שמישהי מרימה עליך יד, לא אומר שאסור לך להחזיר לה. ובפרט כשהיא זו שהרימה יד ראשונה. אז לסיכום: אני אף פעם לא ארים יד ראשון. אבל אם מישהו או מישהי ירימו עלי יד, הם יצטערו על היום שבו נולדו.

goldy

New member
נכון מעולם לא נחקרתה?

אתה חושב בהיגיון: שכחתה שאישה לא אומרת עובדות אלא "מפגינה רגשות": ההתבכיינות שלה יכולה לנצח כל תיעוד בוידאו.

LEATHER REBEL

New member
לחוקרים אין IQ

ומכאן, שממילא שום חוקר לא ינצח אותי באיי קיו שאין לו. במילים אחרות: מי שמכריז עלי מלחמה, ומשוכנע שאשכרה אין ביכולתי לנצח אותו בשום מישור... בקיצור, היכון להפתעות. מה שיש לכל השוטרים הישראליים בכל הראשים שלהם ביחד, זה במקרה הטוב שליש ממה שיש לי במרפק.

LEATHER REBEL

New member
הפעם הראשונה היתה מזמן

שוטרים ישראליים ניסו פעם להיטפל אלי, בעקבות מידע מוטעה שהגיע אליהם ושלפיו סרחתי. הם הסתמכו על דיבורים בלבד, כי ראיות אחרות לא היו... כי זה פשוט היתה עלילת שווא. השוטרים השפריצו טמטום לכל כיוון... הם לא הצליחו להדביק אותי בטמטום שלהם. מה שכן, הם העליבו אותי. מה עשיתי? הגשתי תביעה כנגד המדינה. בוא נאמר, שסכומי הכסף שהגיעו ושעדיין ממשיכים להגיע אלי בעקבות אותה תביעה שלי כנגדם, סידרו אותי בחיים. אני מסודר כלכלית לעוד שנים רבות... והכל בזכות טימטום השוטרים. רואה? השאלה פה איננה מי חוקר ומי נחקר, אלא למי יש IQ גבוה יותר. וכשמי שיש לו IQ גבוה יותר משכיל לעשות בו שימוש כנגד המטומטמים, הוא מרוויח ובגדול. איי, אני מרחם עליהם. ומה שהכי מדהים זה, שעם כל הכסף שהם שילמו ועדיין משלמים לי, הם חושבים שזה הם שמרחמים עלי. בכדי להמחיש זאת, הנה קטע מסרט אהוב, שאני מעריך שאתה מכיר אותו. המלך ארתור נלחם באביר השחור וקוצץ לו את שתי הידיים ושתי הרגליים... ועדיין האביר השחור רוצה להאמין כי הוא זה שניצח ולא המלך ארתור. הנה כאן הנה כאן הנה כאן

goldy

New member
יש דוגמא פחות אלימה?

מה עשיתה נגד השאלות המנחות?

LEATHER REBEL

New member
מה בדיוק אלים בזה?

שאלות מנחות? לא בדקתי מה השאלות המנחות ומה לא. רק ידעתי שאני לא צריך להיחקר על ידם, ושהם משועממים. דבר נוסף שידעתי הוא, שהם טיפשים.

xcalibur

New member
כל מי שמרים יד ראשון הוא אידיוט

לאדם הניאנדרטל הקדמון הייתה שפת תקשורת אחת ויחידה - מהלומות, הכאות וחבטות. לכן כשהאדם המודרני לא מצליח לפתור דברים עם הראש, הוא עובר לפתרון הכי קל ונוח שהוא מכיר, שזה כאמור מכות. אין שום חכמה וגם לא גבורה בלהרים יד איש על רעהו. בטח ובטח שלא על אישה.

LEATHER REBEL

New member
וכשאשה מרימה עליך יד?

אני לא יודע מה איתך... אבל לא משנה אם מי שמרים עלי יד הוא גבר או אישה. הוא או היא יחטפו.

פנומן 72

New member
דיבורים לא מזיזים לי

חברה שלי לפעמים מעליבה אותי שחבל על הזמן ולפעמים גם מרביצה לי בקטנה. אני לוקח את זה די בהומור כי ככה אני. מה שכן, יש לי בעיות של אינסטינקטים. אם היא נורא מכאיבה לי אני עלול להחזיר כמעשה אינסטינקטיבי ולא כרצון לנקום, בדיוק כמו שאם כלב נושך אותי ברגל אני אבעט בו עם הרגל השניה - זה אינסט' לא רצון תת-מודע להכאיב בחזרה...

goldy

New member
אולי היא אוהבת אלימות

אתה מנסה להדחיק את זה. אולי שניכם תנסו לתעל זאת למקום ולזמן בו שניכם תרגישו עם זה בנוח?

הייתי יכול, אבל זה לא קרה וכנראה שגם לא יקרה

ואני מקווה שגם לא אצטרך לעמוד במבחן כזה

למעלה