נדחה.

odedee

New member
נדחה.

עקב האירועים... בינתיים זה נראה לי החלטה נכונה. מצד שני, בשנה שעברה הייתה התנתקות, עכשיו הסיפור בלבנון... השאלה היא מתי (ואם בכלל) יהיה זמן טוב יותר.

bulllli

New member
הפעם לפחות יש סיבה מוצדקת.

ולא נראה לי שיש קונספירציה מאחורי זה

eig

New member
אין דבר כזה סיבה מוצדקת !

גם באופן כללי ובמיוחד במדינת ישראל, אי אפשר להישען על תירוץ המלחמות. מדיניות, פוליטיקה ואנשים זה מה שגורם למלחמות. אי אפשר לעצור את שאר ענייני החיים שלא פחות חשובים בגלל זה. אי אפשר להגיד, נדאג לתכנן את החינוך אחרי המלחמה. ונדאג לתכנן את הכלכלה אחרי המלחמה. ונדאג לבריאות האנשים אחרי המלחמה. ונדאג לתחבורה אחרי המלחמה. אם זו תהיה הגישה אז אפשר להכריז על פשיטת רגל של החברה. הומופוביה וזכויות הומואים זה עניין יומיומי. הוא לא ידחה בגלל מלחמות. וכן, במלחמות מתים. ומוות זה לא נעים. אבל לא ראיתי שסוגרים אף כביש בגלל שבתאונות דרכים מתים אנשים. ואפילו פי כמה וכמה ממלחמות. כי החיים ממשיכים. אין מוות בלי חיים. והחיילים שהולכים להגן על מדינתם לפחות שידעו שכשהם חוזרים הבייתה מישהו שם דואג להוריד את מינון ההומופוביה. כי היום הם חיילים ומחר הם הומואים בבית במלחמות אחרות. זו פשוט עוד חזית.

Noile

New member
זה היה אמור

להיות מצעד בינלאומי, נראה לך שמישהו היה בא במצב כזה? נראה לי פשוט שזו החלטה ראלית, ולא עקרונית.

eig

New member
בכל מקרה אף אחד לא התכוון לבוא

Let's face it היו הרבה פרסומים בנושא. ירושלים אינו אתר תיירותי מועדף על גייז, וסה"כ 100 כרטיסים נרכשו מבעוד מועד למצעד בישרולים מגורמים בחו"ל. בכל מקרה, אף אחד מהעולם לא התכוון להגיע לירושלים מאלף סיבות בלי קשר למלחמה הנוכחית. עממה, אחרי כל הרעש, המאבקים והמלחמות הפנימיות שהקהילה בישראל כבר הייתה בעיצומן למען קיום המצעד הזה.. לדעתי חשוב לסיים את המאבק הזה בניצחון של השפיות. בוא נשווה את זה למלחמה הנוכחית, התזה היא, שאם לא יעקרו את החיזבאללה מהשורש הוא רק יגדל עוד ועוד. אפשר להפנות את התזה הזו כלפי הגוש הדתי שמנסה לחסום את המצעד, ברוח התקופה. אם לא יעקרו עכשיו את הויכוח הזה ויתנו להם להבין ששלטון החוק הוא הקובע ולא קדוש ברוך הוא כזה או אחר..זה חשוב לעתיד.

TrigATUSA

New member
speak for yoursrelf

I was planning to be there וגם אם היה מצעד של 5000 אנשים, זה עדיין היה הישג חשוב לא נורא, בפעם באה...

bulllli

New member
במדינה אחרת זו לא סיבה מוצדקת

אבל בישראל כן. כמו אישור מחלה למדינה החולה שלנו. היא חטפה שפעת עכשיו וצריכה כמה זמן להחלים. אני מכיר הרבה הומואים בצפון שהיו שמחים לבוא למצעד אבל לא בימים מטורפים אלה. אמן ויגיע כבר הזמן למצעד הזה. אבל כמו שאומרת סבתא שלי: כל עכבה לטובה!

למעלה