נדודי שינה

tairon

New member
נדודי שינה

נדודי שינה

הלכתי לישון משהו נורמטיבי שכולם עושים מדי יום אבל לאאאא אני שוכב לי במיטה מנסה לתפוס פוזיציה נכונה אבל השינה לא באה לה הראש שלי מפוצץ מרוב מחשבות לא מצליח לנקות את עצמי מהמחשבות הללו המוח עובד בטורים גבוהים שעות נוספות למרות שהבוס שלו הצהיר לא פעם שהוא אינו משלם על שעות נוספות אז ככה שכבתי לי במיטה בחושך עינים עצומות ואין לי בעצם מנוחה יש פתגם שאומר גבו של הגמל נשבר ובכן אני נשברתי לגמרי שקיבלתי כאפה מכף רגלה של הבלונדה שלי כאילו אמרה לי יאללה עוף לך מפה אתה סתם מפריע לי בשינה עם כל הסתובבויות שלך אז קמתי למטבח שמתי מים לקפה ולבנתים עד שהמים ירתחו אני יושב פה על המחשב מבלבל גם לכם במוח עד שתחליטו לתת לי גם כאפה אני מתאר לעצמי שזה משהו שקורה לכל אחת או אחד תאמינו לי ספרתי כבשים ואפילו הכבשים מהההההה(ספיק) די תבחר לך חיה אחרת לטרטר אותה ככה בלילה אפילו הן התחננו שאניח להן לנפשם פתחתי את החלון ניסיתי לספור כוכבים אבל הם גם הם ששמעו את קול השברון של הכבשים נמלטו להם בין העננים אז הכרזתי על לילה לבן=לילה בלי נחירות ואני בכלל לא נוחר אז עכשיו תמתינו עם עצמכם כי המים רתחו והקפה קורא לי אליו.................... בוקר טוב למשכימי קום ..

iris-t

New member
לא יודעת למה, אצלי ליל אמש התחיל הפוך...

זה התחיל כבר מוקדם בערב... היתה לי התכתבות היסטרית עם חתיך עולמי, דרך הפלאפון... כל כך היסטרית... אפילו בירידה מהאוטובוס, בחציית הרחוב... בכל פסיעה, לא ויתרתי, עדיין עניתי לו... לא העזתי לשחרר... לא כל יום נופל עליי חתיך עולמי... אז זה נראה כמו תולעי הספרים האלה שהולכים ברחוב עם הספר... ונתקעים בעמודים... בשפת המדרכה... וכד`... אבל את הספר לא מפסיקים לקרוא... הגעתי הביתה... כמובן, עם הפרצוף תקוע עמוק בפלאפון... והאצבעות רועדות על המקשים... בקושי הצלחתי לשחרר שתי אצבעות כדי לפתוח את הדלת... זרקתי את התיק, ונחתתי על הכורסא האהובה עליי בסלון... כשפניי עדיין נעוצות היטב בצג הפלאפון... אחרי איזה שעתיים כאלו... איך לא... קרה מה שלא היה יכול לקרות לאף אחד בחיים חוץ ממני... (בדיעבד הסתבר שגם לחתיך שלי זה קרה...) כי התחלתי להמתין זמן ממושך לתשובות שלו... ובין הודעה להודעה... פשוט... נרדמתי... אחרי חצי שעה של חרופ רציני (להבדיל מטאי, כולל נחירות)... התעוררתי בבהלה... וכמובן, עיניי מיד צדו את צג הפלאפון... בציפיה דרוכה... ולא התאכזבתי, ציפתה לי שם הודעה... נאמר בה: ``תתקשרי אליי``... בדקתי את שעת משלוח ההודעה... ראבקקקקקקק... זה היה לפני חצי שעה... איפה הוא בינתיים, ה``תתקשרי אליי`` הזה??? מה קרה לו? האם להתקשר? באיחור כזה? עדיין רלוונטי? ליתר בטחון, שלחתי הודעה... (נו, מה חדש? האצבעות עשו את עבודתן מעצמן) מיד קיבלתי חזרה... ``תתקשרי אליי``... התקשרתי... איזה צחוקים... איזה בושות... גם הוא נרדם... כפי שכבר הבנתם... רק שהוא גילה את זה מהר יותר ממני... הוא התקשר כשלא הגבתי להודעה שלו... ואני, כדבריו (הרי איבדתי הכרה לחצי שעה)... עניתי לו... אלא שלא בדיוק דיברתי... לא בשפת בני אנוש... אם אתם מבינים... עשיתי לי את הפאדיחה של החיים... נחירות באוזן, כבר בערב הראשון???? זהו, הוא כבר לא ירצה לישון איתי לעולם... זה בטוח... אבל כמו חתיך וג`נטלמן (איך אני יודעת שהוא ג`נטלמן??? אני לא יודעת, אבל למה לכם לקלקל לי את הסיפור... נגיד שהוא ג`נטלמן, טוב?)... הוא אמר: ``התקשרתי`` ``ענית לי`` ``את זוכרת שענית לי?`` ולשאלותיי, ``מה עניתי לך?`` ``מה שמעת?`` הוא ענה: ``לא דיברת, לא שמעתי כלום... רק שקטטטטטטט. הבנתי שנירדמת``... אמרתי לכם???? גם חתיך עולמי (לא נורא, תנו לי לדמיין קצת שהוא חתיך), גם ג`נטלמן (זה כבר לא דימיון, אם הוא היה צריך לסבול את הנגריה שלי ולא גילה סימני בהלה... הוא עבר את מבחן הג`נטלמניות)... אז... את המשך הלילה, הלבן - מבחירה, ולא מנדנודי שינה... המשכנו להעביר בהתכתבות נלהבת... טאיוש, רעיון בשבילך... בפעם הבאה של נדנודי שינה שכאלה... כשהכוכבים אפילו בורחים ממך... תתקשר לאהובה... כמה מילות אהבה כתובות... יגרמו לה לרצות לבלות איתך את הלילה... עד הנץ השחר... אפילו אם הערת אותה משינה מתוקה וחלום ורוד עליך... ואולי דווקא בגלל זה - תגשים לה חלום... תתאר לך... היא שם, חולמת לה עליך... ופתאום אתה מופיע... ולא בחלום... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח טאי, אתה אלוף... אלוף האלופים... ואני... ה מ ע ר י צ ה ש ל ך (אפשר לקבל תמונה עם חתימה מקורית?) בוקר טוב ויום נפלא... לך... לאהובה... ולכולםםםםםםםם... iris (אוף, כבר שאלתי פעם למה אין כאן אייקונים של לבבות)

dafna l

New member
איריס ענקקקקקקקקקק

איריס עכשיו משהתחלתתתתתתתתת המשיכי כך להצחיק והנעים לנווווווווו והנה לך לבבבבבבוווווווותתתתתתתת

iris-t

New member
תודה דפנה, זה הכל בהשראתו של הגדול מכולם - טאי-טאירון... ;-)

tairon

New member
been that ,done that אבל...

לא עוד ... איריס אין ספק שצחקתי וגם זה הזכיר לי לא חושבת שיש מישהו בצאט שלא חווה את זה כך או כך זה אכן קורה ואת יודעת מה בכייף הבעיה אצלך ואת החתיך האולטמטיבי שזה היה בפלאפון??? וואי וואי על החשבון מי חייג למי? איריס אהובה אייך אני אוהב לפתוח לכן את הבקרים בחיוך אייך זה עושה טוב לכל שאר היום? שווה תודה על המחמאות האדירות ותודה לכן שאתן קוראות את דברי אני יכול לאחל רק בקרים של חיוכים וצחוקים לכולם כולם כי זה עושה את כל ההבדל

iris-t

New member
חיוכים.... חיוכים.... טעם החיים, סם החיים....

טאירון שלי... ושל כולנו... אוהבת אותך... הלוואי שיהיה לך כככככככככל החיים... רק סיבות טובות ל... חיוכים, אהבה וחיוכים... המון המון... להתראות, iris

קרני

New member
אוהבת את הראש שלך בטירוף!!! B-)

אחלה של לילה עשית לי... אני אומנם הולכת עכשיו לישון, בלי חתיך עולמי שאני יכולה להרדם לו מול הפרצוף ולנחור, אבל אני מחיייייכככככתתתתתת חיוך 28 - זה שכשמחייכים אותו, הפרצוף מגלה פן אחר באישיותו.... ;-) שיהיה לך יום מקסים ביותר :)

למעלה