נדודי שינה

Fistandantilos

New member
נדודי שינה

אני סובל מכאבי ראש כרונים, קשיות בצוואר ובגב עליון ותחושת עייפות, די מתמדת,מעין תחושת זומבי. רק לאחרונה עלה בדעת רופא לבדוק את נושא השינה(ככה זה בצבא). האמת היא שאני מגיל הכי צעיר היייתי מסתובב בלילה, אבי טוען שתמיד אני מצליח לישון אך ורק בבקרים. אני קם בבוקר, ללא כל תחושת רעננות,אחרי התהפכיות אין ספור במיטה, ויקיצות כמו גם אכילה מתוך שינה. כל היום אני תשוש והעניין ממשיך כבר הרבה זמן. כאשר אני לוקח בלית ברירה חופש מהצבא כשאני וקם מרגיש ממותת, אני מצליח לישון בבקרים כמו שצריך, וקם טיפה יותר רענן אך עדיין עם כאבי הראש והקשיות. נראה שהתמקדתי בנושא הלא נכון עד עכשיו וכרגע, עד שאגיע למעבדת שינה מהצבא, יעבור זמן רב, אני חש תשוש, שוקל לקחת כדורי שינה עד שאגיע למעבדת שינה מה דעתכם?

נדודי שינה

משאלות והתיעצויות רבות שהעלית כאן בעבר עולה התמונה שבה-אתה שואל אותנו לעיצות בתחום הרפואה המשלימה ומבצע בפועל את הטיפולים הקונבנציונאליים......
יכול להיות שאני טועה או אולי מחליפה אותך אם מישהוא אחר-אז בבקשה, תקן אותי ואני מתנצלת מראש..... אם אני זוכרת נכון אז מההיסטוריה שלך עולה תמונה שדורשת טיפול שורש מקיף ולא טיפול סימפטומתי כמו כדורי שינה. נדודי שינה אומרים לך שמשהוא מהותי לא מאוזן אצלך ולכן ההרדמה ע"י כדורים איננה פיתרון לבעיה. ובכל מקרה, לבחור צעיר כמוך-נראה לי ללכת על כדורי שינה הדבר הכי פחות מומלץ שאני יכולה לחשוב עליו..... כל טוב עירית

0 אור 0

New member
בלי כדורי שינה

זה דבר מזיק וממכר שכדאי להתחיל אתו רק כאשר כלו כל הקיצין, מציעה לגשת לטיפול ברפואה משלימה וכמה שיותר מוקדם - אין ספק שעדיף כשיטת טיפול גם לכאבי הראש גם לשרירים התפוסים בגב ובצואר , גם לעייפות כרונית ובודאי לסידור השעון הבילוגי ההפוך שלך. אפילו רק אחרי עיסוי טוב כמו שצריך לגב ולצואר אתה תישן כמו תינוק.

מאיר72

New member
אינסומניה

Fistandantilos שלום, כל מה שרצית לדעת על אינסומניה בזעיר אפין, בכתבה המצורפת. מנסיון ניתן לטפל בבעיה זו בהצלחה רבה. אשמח לעזור.

Fistandantilos

New member
הערה

אני חושב שהעניין נפשי, אך פסיכולג לא עוזר לי כ"כ(או לפחות לא מצליח לעזור לי לעזור לעצמי) האם יש תחום שמתמקד רק בנפש ברפואה משלימה?

כל ענין הוא נפשי-

לכל ביטוי פיזי בגוף יש שורשים נפשיים. כך ההומאופתיה רואה את הכיוון לריפוי-תמיד החיפוש הוא אחר ההבנה של הרקע הנפשי שיוצר את הפיזי. לכן בהומאופתיה כשיש ריפוי נכון תהיה קודם כל תחושה נפשית טובה יותר וארנגיה טובה יותר. הסיבה שהטיפול הפסיכולוגי לא עובד היא-שלוקח הרבה יותר זמן "להגיע" לשורשים הללו "רק" בדיבור ולעיתים לא ניתן להגיע ל"שם" בדיבור. לכן מבחינתי השילוב של הומאופתיה ופסיכולוגיה הוא שילוב נכון-ההומאופתיה מגיעה לשורשים והפסיכולוגיה מאפשרת למודעות להיות ערה לכך. השילוב הזה מאפשר לשני התחומים לעבוד בצורה יותר בהירה. כל טוב עירית

0 אור 0

New member
זה סותר את מהות הרפואה המשלימה

אנחנו מאמינים שהנפש קשורה לגוף והגוף לנפש - לכן הטיפול נוגע בכל המרכיבים: גוף, נפש וכל השאר אם אתה מתחבר יותר לדיבור מאשר למגע, אז אתה מוזמן לבחור בשיטה יותר ורבלית כמו דמיון מודרך. יחד עם זה ההמלצה שלי היא לשלב זאת עם מגע

למעלה