נדודי שינה

נדודי שינה ../images/Emo9.gif

צ'מעו, כל יום לוקח לי איזה שעה-שעתיים להירדם. זה מונעממני ללכת לישון מאוחר, כי כשכולם ישנים ואני מנסה שעתיים לשון, אני מתחילה לחשוב מחשבות מפחידות על מוות וכאלה. זה נורא מתסכל, אני מתהפכת במיטה מחליפה צד ולא נרדמת, מתחיל לכאוב לי הראש, אני מתעצבנת ואפילו מתחילה לבכות על מר גורלי
למישו יש הצעות
אפילו, לא יודעת איך להעביר את הזמן
כל דבר.

דנטל

New member
לא משנה מתי את נכנסת למיטה?

בכל שעה שתכנסי למיטה זה יקח לך שעה-שתיים? מה שבטוח הוא שאת צריכה להרגע. את צריכה משהו שיסלק ממך את המחשבות המפחידות. בקישורי הפורום יש מאמרים עם דרכים להרגע. חפשי שם איזו דרך לטעמך ונסי אותה.

יש בעיה

כשאני נרגעת אני מתחילה להתחרפן
הביטי (את רואה השיר שלנו - נעמי) הנה היום אני מנסה להיכנס מאוחר...ותודה על העצה אני אנסה שם..

היום אני מנסה

ללכת לישון מאוחר. אבל את יודעת מה הבעיה בלהירגע
שלא נועדתי להירגע יותר מדי. כי ברגע שאני נרגעת, אני רגועה להמון זמן וזה גורם לי להתחרפן, ואז כמו שאמרתי אני מתחילה לבכות לבעוט בקירות וכו' על מר גורלי. כשאני עושה מדיטציה בדרך כלל אני קמה אחריה וממשיכה בעיסוקיי, לא כמו כשאני נרגעת בלילה (ואז מתחרפנת)... תודה אני אבדוק במאמרים

דנטל

New member
אם את מתחרפנת

אז זה לא סוג הרגיעה הנדרש. בעצם, מה שאת מתארת זו לא רגיעה, אלא שעמום המחץ, דבר שיחרפן רבים. יש במאמרים גם פתרונות של מזונות מסוימים. אולי אלה עדיפים ממדיטציה במקרה שלך.

למעלה