נדודי שינה....

lini89

New member
נדודי שינה....../images/Emo4.gif

שבוע אני כבר לא ישנה נורמלית..... אולי שעה שעתיים... פשוט לא נרדמת.... וזה מטריף אותי.... וצהריים אני אף פעם לא ישנה , אף פעם לא הצלחתי לישון בצהריים גם אם אני ממש עייפה.... וניסיתי המון פעמים , אבל אני פשוט לא נרדמת .. הנה משהו שכתבתי היום...לאחר עוד לילה ללא שינה ...ד"א אני בת 16 . יושבת בחדר עייפה ותשושה, רוצה להרדם אך לא מצליחה, לא חושבת על כלום, יותר נכון..מנסה, אך עדיין זה לא עוזר, לא מצליחה... ככה עובר שבוע ועוד שבוע , ללא שינה... דמעות זולגות מעיניה מעייפות או שמא מכאב נורא, רוצה לעצום עיניים , לעוף על כנפי הדמיון, למקום בו תהיה שקטה ושלווה, למקום בו תוכל להתחבר לעצמה... גופה עייף מהכל, נפשה לא עומד בזאת עוד... רוצה לישון... לקום חדשה... בליבה סערה , אולי זה מה שמונע ממנה שינה מתוקה... עד מתי היא שואלת? מתי אהיה רגועה? מתי אוכל להרדם בלי בעיה? אני לא יודעת מה לעשות כבר...אוף ליני

OliviaShelli

New member
היי ליני, כמה עצות.

קודם כל, אני מאוד מבינה אותך. אני יודעת כמה זה מתסכל כשרוצים לישון אבל אי אפשר בגלל מתחים שנובעים מכל מיני סיבות. את לא הסברת למה את לא נרדמת ועל מה בדיוק את חושבת ומה מלחיץ אותך, אבל רק עצה אחת- אל תילחמי בשינה. זה הדבר הכי גרוע. ככל שאת יותר תחשבי על השינה ועל כמה שאת רוצה להירדם ולישון כבר, הסיכויים שלך להירדם רק הולכים ופוחתים. ברגע שאת חושבת על השינה את לא נרגעת ופשוט אין סיכוי שתירדמי. לפי מה שאת כותבת נראה שאת לא נרדמת מסיבות של מתח שקשור לדברים שאת עוברת בחיים כרגע, אז זו לא בעיית שינה אמיתית, אלא יותר בעיה פסיכולוגית. עוד עצה- תנסי לקחת 'רגיעון' של הדס, תקחי שני כדורים חצי שעה לפני השינה, וכשאת הולכת לישון תנסי להרפות את הגוף, לנשום שאיפות עמוקות וארוכות במשך כמה דקות ולדמיין תמונה שמרגיעה אותך. עוד משהו, כמה זמן זה נמשך, ומה לדעתך הסיבה לבעיה?.. אחרי שאת נרדמת את גם מתעוררת וכבר לא מצליחה להירדם שוב?..

lini89

New member
אוליביה מתוקה ../images/Emo24.gif

תודה על העצות אני אנסה ליישם את מה שייעצת לי , זה השבוע השני שזה נמשך..זה קורה לי כל פעם שממש רע לי או אני נורא מודאגת או יש לי סלע ענקי על הלב .... ועכשיו זה המצב... אחרי שאני נרדמת ומתעוררת אין סיכוי שארדם ...לפעמים אני מצליחה איכשהו , אבל ברוב הפעמים אני לא מצליחה להרדם . תודה שהגבת יום טוב ליני

דנטל

New member
אני מסכימה עם אוליביה

כתבת שבלבך סערה - זו אכן בעיה פסיכולוגית שברוב המקרים מונעת שינה. מה קרה? מה מסעיר אותך?

lini89

New member
דנטל ../images/Emo13.gif

תודה על התיחסותך, יש כמה דברים שמסעירים אותי , אבל אני לא ממש רוצה לדבר עליהם כאן... וגם אני לא חושבת שזה המקום המתאים, בכל אופן תודה לך , ושיהיה לך יום טוב ליני

marshmel

New member
נדודי שינה

היי ליני! היתי אמנם מאד שמח לעזור, אבל אני פשוט לא יודע מה עושים במצבים כאלה, אגב גם אני חויתי מצבים כאלה אני רק יכול לומר לך שאת כותבת שירים ממש יפה ואני מרגיש היזדהות מוחלטת אם השירים מקווה בישבלך רק טוב ואולי זה סתם פרפרים של גיל הטיפש עשרה נקווה

lini89

New member
מרשמל ../images/Emo24.gif

תודה על תגובתך, ולא זה לא פרפרים של גיל הטיפש עשרה...הלוואי ... תודה על המחמאות על השירים ... מה שיוצא מהלב הוא תמיד יפה כי הוא אמיתי...וכנה. כמוני... תודה לך , ואני מאחלת לך כל טוב, יום טוב ליני

למעלה