נדודי שינה

קובולט

New member
נדודי שינה../images/Emo29.gif

ביום ראשון עשיתי בדיקת הריון ביתית יצא שלילי - זה היה היום הראשון לאיחור מאז אני מחכה, ומחכה, למחר בבוקר כדי לעשות בדיקה נוספת ועכשיו שראיתי את ההודעה של שמופי יש בי תקווה חדשה הבעייה שאני ממש לא מצליחה להרדם קראתי עיתונים בטלוויזיה אין מה לראות הבעלול כבר נוחר, ואני מרוב לחץ לא יכולה לישון אז אני כאן יעודד עוד כמה ממתינות כמוני שכבר נרדמו ומקווה בבוקר לכתוב ולספר על שני הפסים שלי בנתיים נחלום עליהם, לילה טוב לי ובוקר טוב לכולכן

קובולט

New member
בוקר טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למי שהספיקה לקרוא את הודעתי מהלילה ולמי שלא, אתמול לא נרדמתי מרוב התרגשות שבבוקר אני עושה עוד בדיקה.... לפנות בוקר בשעה 5 וחצי הבעלול ראה NBA היה משחק, אני התעוררתי מהשינה החטופה שלי והלכתי להשתין על המקל חזרתי אליו אחרי שתי דקות הדלקתי את האור, הרכבתי את המשקפים כי הייתי בטוחה שאני מדמיינת הקו היה קצת אנמי,הייתי אישה טובה והכנתי לבעלול קפה הקו הלך והתייצב.חזרתי לישון וקמתי עכשיו הקו עדיין שם, יש שביתה בקופת חולים ואפילו המוקד לזימון טורים שובת אבל אני אופטימית... אני לא מנקה היום את הבית ואני אסע לי בששון ובשימחה לקופה נראה מה קורה שם

ג טלי

New member
אז מגיע לך מזל טוב?!?!?

לא ממש הבנתי אם היו שני פסים או אחד חלש. בכל מקרה, מחזיקה אצבעות חזק חזק. (ואם יש
אז אאחל לך בשרשור הנפרד שבטח יהיה). שתהיה שבת שלום.

קובולט

New member
לטלי../images/Emo35.gif

שני פסים אחד קצת יותר חלש מהשני אבל אני יודעת שזה יספיק (כך זה היה גם בהריון הראשון שהסתיים בהפלה בגלל שלעוברון שלי לא היו כליות) ומכאן אני רוצה לשאול אותך... אחרי ההפלה נתנו לי מולטי ויטמין רגיל לחיזוק הגוף ברזל רך וכמובן חומצה פולית, השאלה האם להחליף עכשיו את המולטי ויטמין הרגיל במולטי ויטמין לנשים בהריון או לחכות לבדיקות דם הראשונות תודה מראש

m i c h a l y

New member
מזל טוב../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

פּוֹנְג

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif מזל טוב

פס והוא פס הוא פס הוא פס. לא חשוב הצבע העיקר שהוא שם
את בהריון.

למעלה