נדב, תום - DIE
K King Of Kromags New member 18/10/03 #3 יההההההה....../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif לא צריך באלימות, אני מוכן לתת לך חיבוק גם בלי שתעוותי את הפנים.
יההההההה....../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif לא צריך באלימות, אני מוכן לתת לך חיבוק גם בלי שתעוותי את הפנים.
K King Of Kromags New member 18/10/03 #7 גם אני אוהב אותך../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif מה ההבעה הזו אמורה להביע?
S SaberTooth New member 18/10/03 #14 לא נראה טוב../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif אני תוהה מה באמת רצית להגיד איתה... :x
K King Of Kromags New member 18/10/03 #16 ../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif רק גמרת בתמונה הקודמת ואת כבר מבקשת עוד? שובבה את...
S SaberTooth New member 18/10/03 #4 אתי... תחשבי חזק חזק כמה את רוצה להרביץ לנו, ושהאפשרות היחידה שלך היא במפגש, וזה יעזור לך להגיע אנחנו עושים לך טובה :x
אתי... תחשבי חזק חזק כמה את רוצה להרביץ לנו, ושהאפשרות היחידה שלך היא במפגש, וזה יעזור לך להגיע אנחנו עושים לך טובה :x
K King Of Kromags New member 18/10/03 #10 ../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif אני צוחק מהבדיחות של עצמי XD
K King Of Kromags New member 18/10/03 #13 אני מבין שהוא חולה, הא?../images/Emo103.gif טוב, זה לא שהיית באה למפגש או משהו במילא! XD
K King Of Kromags New member 18/10/03 #19 איזה חוסר מאגניבות משווע.../images/Emo103.gif את לא יודעת שכשמצביעים על מישהו זה צריך להיות במפגש, כשהפורומיסטים שהגיעו למפגש, בוחרים מישהו בנמצא במפגש, מצביעים - וצוחקים. אבל את לא היית במפגשים של מכופות, נכון XD
איזה חוסר מאגניבות משווע.../images/Emo103.gif את לא יודעת שכשמצביעים על מישהו זה צריך להיות במפגש, כשהפורומיסטים שהגיעו למפגש, בוחרים מישהו בנמצא במפגש, מצביעים - וצוחקים. אבל את לא היית במפגשים של מכופות, נכון XD
S SaberTooth New member 18/10/03 #21 את חוזרת על עצמך... (*מרגיש כמו זיגי*) תחדשי לי אתי, תרגשי אותי בעע.. זה דפוק...