נדב פרש מהנבחרת

jחיימון

New member
נדב פרש מהנבחרת

לא יודע אם שמתם לב אבל נדב הנפלד החליט לפרוש מהנבחרת כי אין לו כח יותר. אין גבול לחוצפה. בן אדם שבקושי עשה צבא כי הוא כדורסלן ומרויח מאות אלפי דולרים בשנה לא בכבוד שלו לשחק בנבחרת. למה חייל קרבי יכול לעשות מילואים עד גיל 40 והם לא. שיקח דוגמא מפפי שעזב את ליבורנו ובא לשחק. לא מתאים- נדב.

תשמע...

דבר ראשון נדב כבר די מבוגר בגילו וסובל מפציעה מתמשכת בגב, מכבי צריכה אותו טוב בליגה האירופית באימונים וגם בליגה בארץ, קשה לעמוד בעומס כזה ועוד לקחת סיכון נוסף בכך שישחק בנבחרת, לדעתי יותר חשוב שישחק במכבי מאשר בנבחרת אבל בכל אופן חבל שהוא לא יכול לעשות את המאמץ.... Alex

יוסי®

New member
מה לעזאזל הקשר בין שירות במילואים

לבין נדב הנפלד??? ומה אתה חושב, שפפי היה חייל קרבי שהיה דופק מארבי ארטישוק (אתה יודע בכלל מה זה???) בלבנון? נדב הנפלד תרם שנים רבות לנבחרת, והוא כבר מבוגר וסובל מפציעה מתמשכת. עם כל הכבוד לפפי, נדב תרם לכדורסל הישראלי קצת יותר ממנו. נדב תרם לכדורסל הישראלי ולנבחרת מספיק, והוא לא צריך את רשותך ו/או רשותו של קצורין לפרישה הזאת.

jחיימון

New member
דוקא קשור

דבר ראשון מארב ארטישוק הוא מארב עם טנק. דבר שני זה ועוד איך קשור. מדינת ישראל משחררת אותו משירות צבאי כדי שישחק כדורסל והא בטוח חייב לפחות לשחק למענה. נכון לא אני ולא קצורין יכולים להכריח אותו ואת האמת גם לא צריכים את הטובות שלו. שחקן גדול מאד אבל בן אדם קטן.

יוסי®

New member
נראה לי שאתה לא טורח לבדוק את

הדברים שלך לפני שאתה פולט אותם החוצה...... "מדינת ישראל משחררת אותו מהצבא....." בולשיט!!!! על המושג ספורטאים מצטיינים שמעת? (וד"א, שחר גורדון שירת בצבא? לא נראה לי) בצבא היית? אני כן, ויצא לי לראות בעיקר בקרייה כל מיני "ספורטאים מצטיינים" שבקושי עשו צבא בגלל שהם ספורטאים, כשרוב רובם היה כדורגלנים סוג ז´ מליגות נמוכות. את ההנחה הזאת בשירות צבאי לא מקבלים רק כאלה שנמיועדים לשחק בנבחרת - להפך - רוב אלה שמקבלים את ההנחה הזאת, וזה ל-א שיחרור משירות אלא הקלות בשירות (ואם אתה לא יודע מה ההבדל בין ביטול להקלה, אז לך תלמד עברית והבנת הנקרא) אין ביניהם לבין נבחרות ישראל השונות שום קשר. בן אדם קטן? אחרי שנים של משחק בנבחרת, דבר שהוא לא חייב לעשות אתה קורא לו בן אדם קטן? מאיפה החוצפה? בן אדם קטן זה אחד שרץ וזורק רפש, בלי לבדוק את העובדות - וזורק דברים כשהוא חושב שאחרים לא יידעו מה באמת זה אומר - מזכיר קצת אותך, לא? וד"א - מארב ארטישוק זה לא סתם מארב עם טנק.

יוסי®

New member
והוא עוד יורד על נדב......

אין לי בעיה עם זה שפפי לא עשה צבא, אבל לרדת על נדב בטענה "שמדינת ישראל שיחררה אותו משירות צבאי" כדי שישחק כדורסל זה שטות גמורה, בזמן שקפטן הנבחרת שלך לא שירת בצבא...... שיהיה ברור - צה"ל מעולם לא שיחרר משירות צבאי מלא ספורטאי בגלל שהוא ספורטאי, מעולם!!!!!! - הקלות ניתנות, אולי לפעמים מוגזמות, אבל שיחרור כליל מעולם לא ניתן. לפחות נדב עשה צבא, גם אם בקושי כמו יוסי בניון למשל. שניהם לפחות עשו צבא . ואולי אתה, מר חיימון הציוני הגדול, תפתח במערכה להדחת פפי ושחר גורדון מהנבחרת כי הם לא עשו צבא? מההיטפלות שלך לנדב עולה ריח רע, ממש רע. ואני שוב אומר, גם כאוהד מכבי, אין לי בעיה עם זה שגורדון ופפי לא שירתו בצבא, ואין לי שום בעיה עם זה שהם בנבחרת. מי צריך להכריע בעניין זה האיגוד, לא אנחנו.

jחיימון

New member
מצידי שנדב לא ישרת

מצידי שלא יעשה צבא בכלל, בלאו הכי אין הבדל בין לעשות צבא של ספורטאי מצטיין ללא לעשות בכלל. אבל זה לא נותן הצדקה לבן אדם שהמדינה הלכה לקראתו לתרום מעט לה ולמורל של העם. אני "נטפל" במקרה לנדב- מבחינתי תומר עדי גורדון ועוד שחקנים שפרשו בשנים האחרונות לא טובים יותר. אם חבר סטודנט שלי מעמיד את הסמסטר שלו בסכנה בגלל חודש מילואים אז גם שבועיים מנוחה באמצע העונה זה דבר שאפשר לותר עליו. ושיהיה ברור אני אוהב את נדב וחושב שהוא הכדורסלן המרתק ביותר שצמח בישראל ובגלל זה אני כה מאוכזב.

יוסי®

New member
תשמע.....

דבר ראשון אם הגבתי בתקיפות מידי אז קבל את התנצלותי..... ואני גם הייתי מעדיף שנדב ימשיך בנבחרת - הוא אמנם כרגע לא בכושר הכי טוב בעולם, אבל הוא עדיין שחקן מאוד חשוב לנבחרת, אבל אני מבין שאחרי שנים של משחק בנבחרת וכשהוא מבוגר וסובל מפציעה טורדנית, הוא מעדיף את המנוחה..... וד"א, בטווח הקצר הנבחרת אולי תפסיד מפרישתו, אבל בטווח הארוך היא תרוויח - פרישתו של נדב תיתן יותר דקות במשחקים בי"ל לנבחרת שלנו המשופעת בצעירים......

number 4

New member
יש לי הסבר!!!

לנדב יש יותר מידי על הראש ! יש לו כל יום אימון במכבי. הוא מתאמן יותר מידי, יש לו בעיות בגב ובגלל זה עזב את הנבחרת. כנראה מתאים לו לשחק פחות מאשר לשחק את כל המשחקים שיש לו בנבחרת ובמכבי. אם אני היתי במקומו גם אני הייתי מוותרת. לדעתי זה בסדר שהוא עזב. ככה הוא יוכל להתרכז רק במכבי.

למעלה