נדבקתי. מה עושים?

yonialter

New member
נדבקתי. מה עושים?

נדבקתי בוירוס. הוא שלח לכל המכותבים שלי דואר עם וירוס. הוא ניטרל לי את נורטון אנטי וירס- אי אפשר להפעילו. ודפק לי גם את האקספלורר. מה עושים??? האם התקנת מערכת ההפעלה מחדש היא הפתרון? מערכת ההפעלה שלי היא2000. אנא עזרתכם.

T w i S t e R

New member
תפרמט והכל חדש..

אח"כ תתקין אנטי וירוס וסרוק את הבוט ריקורד.. <הזיכרון>

uzi2

Active member
פירמוט זה הדבר האחרון

פירמוט זה הדבר האחרון שעושים אחרי ששום דרך רגילה לא עובדת. ראשית, תוריד את F-Prot for DOS מ- ftp://ftp.complex.is/pub/dos/fp-312a.zip הגדר תיקיה יעודית ל- F-PROT, ופתח את התוכן של קובץ ה- ZIP לתוך אותה תיקיה. אח"כ משוך את הקובץ ftp://ftp.complex.is/pub/fp-def.zip ופתח את תוכנו לאותה תיקייה. אשר את החלפת הקבצים. אח"כ הרץ את f-prot מתוך אותה תיקייה, וזכור כי מדובר בתוכנית DOS כלומר, תוכנה שהשימוש בה הוא לא דרך העכבר אלא ניווט דרך המקלדת (המקשים עם החיצים, מקש ה- enter, מקש ה Esc, מקש הרווח. זהו. לבחור להסיר וירוסים אוטומטית ולבחור סריקה של כל הדיסק, ולתת לתוכנה לעשות את העבודה. אם יש בעיות לחזור הנה.

Croft Times©®

New member
99% שמדובר על וירוס KLEZ

אחת הפעולות שלו זה להשבית את האנטי וירוס , הוא מפיץ את עצמו דרך פנקס הכתובות . נסה להשתמש בכלי הניקוי מבית סימנטק , כנס לכאן ופעל לפי ההוראות .

uzi2

Active member
זה גם נכון

ואז אפשר להסיר גם עם: ftp://ftp.europe.f-secure.com/anti-virus/tools/kleztool.zip אבל למרות שזה קרוב לוודאי ה- klez (בגלל תפוצתו הגבוהה), בזמן האחרון זה די פופלרי בקרב וירוסים חדשים לנסות לנטרל תוכנות אנטיוירוס באם הן לא מצליחות קודם להסיר אותם.

למעלה