נג"ש קצת שונה

zzebra

New member
מעולה!!

איילת, אני באה להיות זו שמתלהבת בקהל בהדגמה שלך ושל יונתן... מעולה!

אישית, מאד מאד לא אוהבת. לא מצחיק אותי

מסכן הילד שמצלמים אותו ככה. קטע אומלל. מי שרוצה לבוא לראות איך מכינים 4 ילדים בבקצת יותר זמן ובהרבה יותר כבוד, מוזמן אלינו... אני מצטערת על העדר חוש ההומור המתאים. בפורום שנועד לנשים בספורט, שהרבה מתוכן אמהות. לא הייתי רוצה שזה יהיה המודל, אפילו לא לבדיחה.

zzebra

New member
וואו נועה איזה כבדות, לא מתאים לך

זה ברור שזה בדיחה. מופע מול קהל. לא צריך לקחת את זה כל כך ברצינות... אף אחד לא מתארגן ככה בבוקר, זה מופע בדיוק כמו ילדים שרוקדים בלט מול קהל. אין שום הבדל. זו דעתי. זכותך לדעה משלך. אני חושבת שהחיים עם קצת הומור יותר קלים.

כשפוגעים בכבוד של ילדים, אני סופר כבדה

מופעים כאלו עושים לי רע על הנשמה. אני בעד הומור אבל כדי שאהנה ממנו, הוא צריך להיות משובח. בתור אמא, קשה לי לראות את הילד הזה מופיע בתחתונים במופע האימים הזה. אותי זה לא מצחיק, זה דוחה....

ayeletfs

New member
נג"ש אימהות עבודה וספורט

נועה צר לי אם גרמתי לך אי נוחות לא חשבתי על "זכויות הילד" מאחר וצפיתי בקטע עם הבן שלי ושנינו צחקנו מאד מהסיטואציה (בקונטקסט שלנו - ילד שקשה לו לקום בבוקר וחייב לעלות על הסעה לבי"ס ב 7:20 כל בוקר) חשבתי שישעשע גם אתכן - דווקא כאימהות שמנסות לשלב כמי שמנסה לג'נגל בית, עבודה וספורט בוודאי שלא הגעתי לנג"ש כזה קיצוני אבל אני יכולה להיזכר בלא מעט מקרים שהניסיון לעמוד ב"נג"ש אימהות עבודה וספורט" הביא אותי למצבים אבסורדיים - שבלי הומור ובלי קצת לצחוק על עצמי... היו לי קשים מאד... בכל אופן אם פגעתי באיזה אופן - מצטערת איילת

למעלה