נג"ש.....גם כן נג"ש

shahar boim

New member
שילוט...

שמתם לב שבתחרויות יש שילוט הרבה פעמים אומר: סכנה! תחרות אופניים.. למה סכנה כותבים? שיכתבו: בואו.. בירה חינם משהו לעשות... תחרות אופניים...

323

New member
שחר אחי.....

עד שלא יעיפו את כל מי שיושב באיגוד הזה לא יסתדר כלום והמירוצים ימשויכו ויראו ככה כי זה מה שיש שיש לך קולקציאה של כלום למעלה!! נקודה למחשה חברה

natibergman

New member
הבעיה היא בך - אנונימי שמפחד

להזדהות ומעביר בקורת על אנשים שעושים (גם אם טועים). אם לא טוב לך יש לך 3 אפשרויות: 1. לסתום את הפה ולהיות עם קצת יותר דרך ארץ כלפי מבוגרים ממך. 2. להתנדב ולעשות כדי לשפר את הקיים (מה שאני מסופק שתעשה כי אתה הרי בטח "קולקציאה" של המון... 3. לפרוש ולחסוך מאיתנו את הגיגיך הסתמיים. והמלצה אישית לך 323 - שאתה משתמש במילים לועזיות לפחות תלמד לכתוב/לבטא אותן נכון. מציע לך גם לא להיתלות "בעיתונאים" כמו רון קופמן ודומיו. זה יעזור לך בחיים ביחסים עם אנשים.

323

New member
לנתי

אתה אפססססססססס גדול ולא כדי לעצבן אותי למה אני לא כמו כל החברים שלך ברור וכן שמתי לב לטעות שלי ואנשים טועים אז אל תשחק לי פה אותה מילון.... ודבר שלישי אתה גם יכול לכת לאיגוד כי הם אפסים כמוך ותאמין לי שאם רון קופמן היה שר ספורט היה פה הרבה הרבה יותר טוב במדינה ולסיום תשמע יא חתיכת מגיעיל אתה פשוט מאוד אפס עגול וענק כמו האיגוד לך לך תישב שם עם המנכלים שאין לי מושג אייך קוראים להם אפילו ואתה תמשיך לרשום פה שטויות נגיע רחוק ככה יא אפסססססס

למעלה