נגני פלמנקו בארץ...

El Gastor

New member
נגני פלמנקו בארץ...

שלום לכולם, רציתי לדעת מי הם נגני הפלמנקו (גיטרה) הטובים בארץ וגם מי הם המורים הכי טובים או הכי מנוסים (יתרונות/חסרונות)? יצא לי לשמוע את: ארז דהני יחיאל חסון הבל אליאב מיגל סקיר אמנון צארום אשמח אם תתנו לי את הרשימה שלכם. gracias! :)

רתם23

New member
הבל המורה הכי מקצועי לדעתי

למדתי אצל 3 מהמורים ברשימה שלך.. כולם תרמו בדרך זו או אחרת. אבל הבל היה המורה ששינה לי את כל הגישה , הטכניקה, המחשבה מאחורי הנגינה... והוא גם מורה מאד נעים. אני כבר שנה לא לומד אצלו אבל כל שינוי קטן לטובה על הגיטרה אני חושב עליו

Jose de Cadiz

New member
סיפור נוגע ללב!!!

הבעיה שהוא כבר לא מסוגל לבצע פלמנקו, גם עם המפרט וגם עם ההגברה של הגיטארה שלו. ההופעה האחרונה שלו בריבנדל היתה פטתית. perdona me יש ג'יפסי קינגס בערוץ 2

ספרדיה1

New member
יחיאל ששון ../images/Emo168.gif

לדעתי, יחיאל ששון הוא נגן מעולה ומורה טוב. צריך המון סבלנות להגיע אליו כי הוא עסוק נורא, בכל מקרה שווה לקחת שיעורים אצל כמה מורים והחליט מה הכי טוב בשבילך. חכמינו אמרו: "כשהתלמיד מוכן המורה מופיע". בהצלחה viva el flamenco באשר הוא. ספרדיה1

flamenca

New member
some advice...

The best way, as with anything, is to try a lesson with everyone, and go with the one that suits you the best. There is no "one way" to learn, and I do believe that the more people you study with the better, because different people can teach you different things. good luck, and let us know how it goes for you!!!

flamenca

New member
no, I'm a dancer... But...

I tried learning guitar a few times, and I guess I' just can't do it because after 14 years of playing the piano, it's hard to switch to a five-string instrument. I salute all guitar players - I wish I could play the guitar too...

שירלי317

New member
ממי שאני מכירה

לא למדתי, אבל אמנון צארון והבל מאוד מומלצים

למעלה