נגני גיטרה ג´אז

bralon

New member
נגני גיטרה ג´אז

אילו נגני גיטרה ג´אז אתם אוהבים? (מאוד פשוט, נכון?!
). הרשימה שלי: 1.john mclaughlin 2.mike stern 3.pat martino 4.pat metheney לאחרונה גם שמעתי כמה קטעים של גיטריסט נורבגי (אבל הקטעים הם מאוד קצרים כך שאני לא יכול לחוות עליו דעה עדיין).

galg33

New member
הרשימה שלי

1.פט מתיני - הענק. 2.גון אברקרומבי - מקליט בעיקר ב ECM . ממולץ. 3.גרנט גרין 4.פיליפ קטרין.

ארנון ק

New member
סתם התייחסות

ווס מנטגומרי קני בורל גו פס הנורבגי הוא,אני מניח, ראלף טאונר?? מקלפלין וווס מנטגמרי הם המועדפים עלי ביותר עם פקו דה-לוסיה בפלמנקו גרנט גרין גם גדול בייחוד בדיסק עם גו הנדרסון (סקס) לדעתי פט מטיני ממצה את עצמו מתי שהוא. והאפקטים נשמעים מנוקרים בהשווה לחום בפריטה של ווס. מקלפלין פשוט ממציא את עצמו כל פעם מחדש פשוט מדהים,הוא ינסה הכל אך בטוב טעם. א

bralon

New member
ראיתי שהוא ניגן גם עם קרלוס סנטנה

קצת מוגזם לדעתי

mocko

New member
חשבת שתתחמק ממני ? ../images/Emo13.gif

Joe pass - אגדה Larry Coryell - אחד מה unsung heros הגדולים לדעתי . Tuck Andress - ענק Danny Gatton - גם קאנטרי וגם ג´ז דג´נגו וווס כמובן Duck Baker , Jamie Findlay - ג´ז אקוסטי עם השפעות נוספות . מבכירי הג´זיסטים האקוסטיים כיום . יש כמה גיטרסטים גרמנים שעושים דברים יפים בג´ז ופיוז´ן : Michael Sagmeister ( ג´ז אקוסטי ) Axel Zinowsky Joscho Stephan ( צעיר בשנות ה 20 לחייו - יורש ראוי למורשת דג´נגו )

למעלה